Tegnap reggel a 8 hónapos labim egyszerűen lenyelt egy kb. mosogatórongy nagyságú rongyot a futtatón. (Gondolom v. mi "finom illatú" lehetett. Lehet baja tőle? Részletek lent.
az enyém is ilyen lüke. nálunk nem lett baja. én sem hittem a szememnek :D
figyeld sűrűbben, fáj -e valamilye és a kakiját is.
és sajnos magasabbra kell teregetni, vagy leszoktatni róla :)
Belehalhat. Azonnal orvoshoz kellett volna vinni. Megemlszteni nem tudja, viszont halálos gyomor-bálcsavarodása, bélelzáródása lehet tőle, amit csak műtéttel tudnak orvosolni.
Vidd orvoshoz azonnal.
Szerintem meg majd kijön belőle! Ha 48 órán belül nem jönne ki vagy a kutya láthatóan rosszul érzi magát akkor irány a doki!
Az okosoknak meg elmondanám,hogy a gyomorban lévő sósav csodákra képes!
Megemészteni valóban nem fogja (tapasztalat), de jobb esetben kijön belőle (az enyém kihányta). Ha nem jön ki belőle, viszont hígabb lesz a széklete, vagy kevesebbet eszik, esetleg hallod, h a gyomra nincs rendben, irány a doki.
Mondjuk akár máris elviheted, én csak azért nem vittem az enyémet, mert nem vettem észre, amikor megevett egy zoknit.
első vagyok. a többi választ olvasva akkor mi szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hogy nem lett semmi baja.
ezek után tényleg vidd orvoshoz.
Nem kell azonnal pánikba esni.
Az én kutyám ezen a héten a második zoknit nyeli le.
Megtanulta kinyitni a fürdőszoba ajtót és kutat a szennyesben.
Én is rosszul lettem, mikor nem bírtam elszedni tőle, mert lenyelte. Mindkettőt kihányta másnap.
Általában az ilyen rongyos darabok visszajönnek, jó esetben átmennek rajta. Ami nagyon veszélyes, az a nylonzacskó. Egy barátom kutyáját meg kellett műteni miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!