Nagyon válogatós a macskánk, és ráadásul nagyon sovány hiába adjuk neki számára finom ennivalót abból is alig akar enni, olyan mintha vigyázna az alakjára, mitlehet tenni. Hogy sulyosabb legyen?
nekünk is volt ilyen macskánk... sztem ha nagyon éhes megeszi még a kenyeret is:D
nekünk igy volt...
Először is nézesd meg dokival,nehogy szervi/egyéb okok miatt nem tud enni(esetleg fogfájás,miegyéb).Hátha a doki is javasol valamit,ha meg nem nekünk a multivitaminos olaj vált be-Fressnapfban vettük.
Sok sikert!
az én macskám is nagyon válogatós..hiába hoztam neki a jobbnál jobb (royal canin, hill's, acana, hill's nature best, orijen) tápokat, úgy kellett kb ráerőltetni, viszont tegnap regisztráltam a purina one 21 napos tesztjére, vettem egy csomag purina one sensitivet (lila), és úgy elkezdte zabálni, hogy nagyon meglepődtem..lehet, hogy csak az ízesítők miatt van, és kicsit alacsonyabb kategória, de mit ér a szuperprémium, ha abból nem hajlandó enni?
szóval én a purina one-t ajánlom, még olcsó is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!