Szerintem amíg dolgozni voltam anyum ráengedte a kan kutyámat a tüzelő szukámra mit csináljak?
Emlegette gyakran, hogy milyen hülye vagyok hogy ivartalanítani fogják a kan kutyámat nem hogy ráengedném a szukámra. ( Amúgy el vannak zárva egymástól napközben).
Tudom most rögtön valahogy ellenőrizni, hogy tényleg volt-e rajta a kan? Pl gondolok itt olyanra, hogy megváltozik a péra alakja, formája, nyitottabb vagy spermiumos... SOS ( társ-tulajdonú szuka tehát nem ivartalaníthatom benne van a szerződésben)
Az én kutyámmal is megesett az eset... 2 hétig szeparáltuk, egyszer kiszökött, persze elkapta a kan kutyánk... Vemhes is lett.
Az állatorvos azt mondta, hogy ugyan vannak "esemény utáni" injekciók, de ő inkább a félidős vemhesen történő vetéltetést javasolta, mert annál kisebb a méhgyulladás kockázata. Megfogadtuk a tanácsát, elhajtattuk a kölyköket, de azt a 2-3 napot senkinek nem kívánom.... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!