Szerintem amíg dolgozni voltam anyum ráengedte a kan kutyámat a tüzelő szukámra mit csináljak?
Emlegette gyakran, hogy milyen hülye vagyok hogy ivartalanítani fogják a kan kutyámat nem hogy ráengedném a szukámra. ( Amúgy el vannak zárva egymástól napközben).
Tudom most rögtön valahogy ellenőrizni, hogy tényleg volt-e rajta a kan? Pl gondolok itt olyanra, hogy megváltozik a péra alakja, formája, nyitottabb vagy spermiumos... SOS ( társ-tulajdonú szuka tehát nem ivartalaníthatom benne van a szerződésben)
és ezt a genetikai hátterű kutyát szeretnék a szüleid továbbszaporítani. Grat nekik!
Sajnos ellenőrizni nem tudod, csak az orvossal megbeszélni, hogy gyógyszerrel meg lehet-e szakítani a vemhességet.
Én egy ismerősre vagy valaki más felügyeletére bíznám a szukát a tüzelés idejére ha már a szüleid ennyire nem tudnak felnőttként viselkedni.
Szerintem nem vagy felelőtlen, sajnos az ilyen rokonnal nem lehet mit csinálni. Gondolom ez volt az első ilyen alkalom. Én is sokat harcoltam, mire megváltozott a család hozzáállása a kutyákhoz.
Tedd, amit már előttem javasoltak, értekezz egy dokival a további teendőkről. Amíg tüzel a szuka, vidd el valahova valamelyik kutyát (vagy az anyukád :D). Én nem szívesen adnám más kezébe a szeretett állatkám, de ilyen helyzetben muszáj lenne .... És azért próbálnék beszélni a szülőmmel is. Hogy az ilyen magánakciókról le lehet szokni, a nem az nemet jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!