Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintem amíg dolgozni...

Szerintem amíg dolgozni voltam anyum ráengedte a kan kutyámat a tüzelő szukámra mit csináljak?

Figyelt kérdés

Emlegette gyakran, hogy milyen hülye vagyok hogy ivartalanítani fogják a kan kutyámat nem hogy ráengedném a szukámra. ( Amúgy el vannak zárva egymástól napközben).

Tudom most rögtön valahogy ellenőrizni, hogy tényleg volt-e rajta a kan? Pl gondolok itt olyanra, hogy megváltozik a péra alakja, formája, nyitottabb vagy spermiumos... SOS ( társ-tulajdonú szuka tehát nem ivartalaníthatom benne van a szerződésben)

2015. jan. 7. 11:06
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Ez nem az én hibám!!! Ha valakinek a szájába van rágva, hogy ne próbálja megtenni és nem ért belőle mit csináljak vele???????
2015. jan. 7. 11:31
 12/24 anonim ***** válasza:
58%
Remek, most majd lesz még 5-6 diszpláziás, esetleg más örökletes betegségeket is továbböröklő kiskutya, akiket oda lehet adni kisgyerekes családoknak, hadd örüljenek neki.
2015. jan. 7. 11:32
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

és ezt a genetikai hátterű kutyát szeretnék a szüleid továbbszaporítani. Grat nekik!

Sajnos ellenőrizni nem tudod, csak az orvossal megbeszélni, hogy gyógyszerrel meg lehet-e szakítani a vemhességet.

Én egy ismerősre vagy valaki más felügyeletére bíznám a szukát a tüzelés idejére ha már a szüleid ennyire nem tudnak felnőttként viselkedni.

2015. jan. 7. 11:33
 14/24 A kérdező kommentje:
Mindenképpen érdeklődeni fogok az orvosnál, hogy mit lehet tenni. ( és a dp-n kívül ne akarjátok még megtudni milyen bajai vannak... nem hiába van kizárva a tenyésztésből mert arra lett vásárolva kiállítási fedezőkannak. )
2015. jan. 7. 11:37
 15/24 bollocks ***** válasza:
57%
Ha ennyi baja van, miért nem lett még ivartalanítva? Feltételezem, hogy már nem fiatal, rég el kellett volna végezni rajta a műtétet.
2015. jan. 7. 11:41
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem vagy felelőtlen, sajnos az ilyen rokonnal nem lehet mit csinálni. Gondolom ez volt az első ilyen alkalom. Én is sokat harcoltam, mire megváltozott a család hozzáállása a kutyákhoz.

Tedd, amit már előttem javasoltak, értekezz egy dokival a további teendőkről. Amíg tüzel a szuka, vidd el valahova valamelyik kutyát (vagy az anyukád :D). Én nem szívesen adnám más kezébe a szeretett állatkám, de ilyen helyzetben muszáj lenne .... És azért próbálnék beszélni a szülőmmel is. Hogy az ilyen magánakciókról le lehet szokni, a nem az nemet jelent.

2015. jan. 7. 11:42
 17/24 A kérdező kommentje:
Jelenleg a kan 13 hónapos a szuka 19.
2015. jan. 7. 11:45
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg a szukára nem tudna vigyázni a társtulajdonos a tüzelés idejére? Gondolom neki sem érdeke, hogy a kutyus kihordjon egy felesleges almot, ezzel gyengítve az egészségügyi állapotát.
2015. jan. 7. 11:50
 19/24 A kérdező kommentje:
Körülbelül 300 kilométerre lakik tőlem! Külföldön. Mire sikerülne szabadságot kérnem ( már a kiállítások miatt amúgy is a tűhegy fokán táncolok) addigra abba maradna tüzelése.
2015. jan. 7. 11:53
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Csak kíváncsi vagyok, ha ha kilállítási célra lett vásárolva a kan, a szülei nem voltak szűrve? Ha igen és megfelelő volt az eredmény, hogyan lehet, hogy mégis dp-s?
2015. jan. 7. 11:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!