Szerintem amíg dolgozni voltam anyum ráengedte a kan kutyámat a tüzelő szukámra mit csináljak?
Figyelt kérdés
Emlegette gyakran, hogy milyen hülye vagyok hogy ivartalanítani fogják a kan kutyámat nem hogy ráengedném a szukámra. ( Amúgy el vannak zárva egymástól napközben).
Tudom most rögtön valahogy ellenőrizni, hogy tényleg volt-e rajta a kan? Pl gondolok itt olyanra, hogy megváltozik a péra alakja, formája, nyitottabb vagy spermiumos... SOS ( társ-tulajdonú szuka tehát nem ivartalaníthatom benne van a szerződésben)
2015. jan. 7. 11:06
1/24 bollocks válasza:
Vegyél egy raklap starter tápot.
2/24 A kérdező kommentje:
Ma is megyek el nemsokára dolgozni, tehát megint felügyelet nélkül lesznek !!! Mit csináljak???
2015. jan. 7. 11:15
3/24 anonim válasza:
Hát ha anyukád (bocsánat, de) nem éri fel ésszel, hogy mi van a szerződésben, akkor nagyon semmit nem tudsz csinálni. Max lepaszolod valamelyik kutyát ismerőshöz, tenyésztőhöz erre az időre.
Egyébként ha jól tudom, van abortáló hatású injekció, az orvosotokat kérdezd meg róla.
4/24 bollocks válasza:
Mi lenne, ha végre elvinnéd a kant ivartalanítani?
5/24 anonim válasza:
Akkor ivartalanítani kellett volna a kant.
6/24 A kérdező kommentje:
Súlyos diszpláziás és november óta már harmadszor volt altatva és egyszer műtve. Ezenkívül a doki javaslatára várjunk vele tavaszig mert ha meghízik mint álltalában a kutyák ivartalanítás után akkor lehet, hogy még ennyire se fog felállni a lábára mint mont.
2015. jan. 7. 11:26
7/24 bollocks válasza:
Az én kutyám ivartalanítás után egy grammot sem hízott. Igaz, hogy sétáltattam, és foglalkoztam vele rendesen.
8/24 A kérdező kommentje:
Épp az a baj, hogy sétálni alig bír, nem sétáltathatom, hogy megtartsa az alakját. Így is vigyázni kell az etetésével mert májbeteg, gyógyszereket kap rá.
2015. jan. 7. 11:29
9/24 anonim válasza:
Kevesebbet adsz neki enni és akkor nem hízik meg.. ha már altatva volt, akkor egyúttal a golyszikat is ki lehetett volna venni, de végülis most már mindegy.
10/24 bollocks válasza:
ui: tök jó dolog, hogy a diszpláziás kutyádnak lesznek kölykei, éljen az emberi hülyeség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!