Tudtok ilyen kutyát?
1. 7 hónaposan szerintem tenyésztő nem ad kutyát.
2. Azt mondtad keverékek is lehetnek, a tenyésztő keveréket sem ad.
Én meg kamu arany Rolexet szeretnék nem aranyból, csak úgy nézzen ki. 1,5 éves legyen de ne használt és csakis magától a gyártótól.
Viccet félretéve egy tenyésztő nem kutyul össze vissza mindenféle kutyával. Mindenki jobban járna ha kimennél a menhelyre.
Hát nekem kicsit ellentmondásosak az igényeid. Az északi kutyafajták eleve nem könnyű esetek.
Hűséges - persze, csak ha nincs normálisan nevelve, néha elmegy körülnézni a szomszéd faluban.
Szófogadó - megint csak nevelés kérdése. Persze olyan ugráltatható, stréber egy husky vagy malamut sose lesz, mint pl. egy német juhász.
Családbarát - hát a husky családbarát, már ha normálisan le van mozgatva, mert egyébként lerágja a hajatokat és a tetőről a cserepet.
Intelligens - a legtöbb kutya legalább annyira intelligens, hogy felfedezze a gazda gyenge pontjait. ;)
Megvéd a rosszakaróktól - hát pl. a husky nem egy nagy házőrző...
Mit tudnál nyújtani a kutyának? Mennyi időt naponta, mekkora területet, mennyi pénzt havonta? Ezeknek az ismeretében többet tudunk mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!