Jó-e az olcsó "Láthatatlan kerítés"?
Köszönjük Emese, de a kérdés nem a fanatizmusról, hanem a cucc használhatóságáról szólt!
Kérem, hogy az elvakultak kíméljenek!
Még valami: így is, úgy is veszek valamit, mert szerintem jobb, mintha a szomszéd veri, mert átlóg a kerítésen.
És nem, nem fogok ott állni egy pórázzal és rászólogatni, mert ezen már túl vagyok!
Semmi baj nincs a láthatatlan kerítéssel. A kutya megtanulja, hogy ne menjen a kerítés közelébe és kész. Ha nem teszi, nem éri kellemetleség.
Ha a kerítést nem lehet megcsinálni, mert mondjuk óriási a telek, akkor sztem jó megoldás. Persze, lehet nevelni a kutyát, meg fárasztani, de annyi ereje mindig lesz, hogy a kerítésen átbújjon és a gazdája sem állhat mellette 24/7, hogy tiltsa.
Én a kutyámat minden nap foglalkoztatom, sétáltatom, fárasztom, engedelmes, megadó kutyám van, de a mostani ideiglenes a maga 10 kilójával csak kibontotta a kerítést (gondolom, hogy ő volt), és kiszöktek már harmadjára. Nekem egyszerű dolgom van, mert ma gyorsan meghegesztjük, de akinek van mondjuk egy 100 méteres drótkerítése, az szív.
Egyébként fogalmam sincs, mennyire hatékony ez a termék, de én megnézném, hátha boltba is kapni hasonló áron, esetleg rendelésre és hátha hosszabb garanciát adak hozzá ennél az egy hónapnál.
Köszönöm az első értelmes választ!
:D
Hát igen, van egy pár méter kerítés, és vagy átás alatta, vagy széttépi a drótot. Egyébként nagyon sunyi, amíg kint vagyok, addig nem szökik, de ha nem lát egyből lelép.
Pont ezért van most láncon.
Kedves kérdező!
Remélem te is tudod, hogy azzal, hogy lepontozod az egyébként hasznos válaszokat, és ráírod az ötödik hasznos válaszra, hogy ez az első, attól még nem lesz igazad. A többi válasz nem volt haszontalan, csupán más emberek más véleményen vannak. Az pedig, hogy nem vagy képes ezt elfogadni, nagyon buta életfelfogásra, és szűklátókörűségre utal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!