Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nem érzitek néha úgy, hogy...

Nem érzitek néha úgy, hogy kutya nélkül boldogabb lenne az életetek? Mert én néha nagyon!

Figyelt kérdés

Sokszor látom, hogy mikor másnak nincs kutyája, én szedhetem fela kutyaszart a kertből!

Ott aludhattam volna haveromnál, de haza kellett jönnöm mert meg kellett etetni a kutyám!

Elmehettem volna nyaralni 2 hétre, de nem volt kire bíznom a kutyám!

Sokszor nincs kedvem kimenni a hidegbe, fagyba, esőbe, de a kutyámat ki kell vinni sétáltatni..

Eközben mások meg nagyba csinálnak minden mást!

Baj ha úgy érzem néha, hogy nyűg a nyakamon a kutya?

2015. jan. 4. 14:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Néha én is szoktam hasonlókat érezni, de azért nem mondanám, hogy nyűgnek érzem a kutyáimat! Én akartam őket, tehát evidens, hogy normálisan gondoskodom róluk. Nyaralni meg el lehet menni olyan helyre is, ahova lehet vinni a kutyát is.

Mondjuk az más kérdés, hogy panelban/nem kertesben nem szívesen tartanék kutyát, mert ahhoz nekem se lenne mindig kedvem, hogy kiszaladgáljak vele szakadó esőben, stb.

2015. jan. 4. 16:02
 12/18 anonim ***** válasza:

Szerintem minden szülő, és gazdi gondol néha arra, hogy milyen jó lenne elmenni a haverokkal pár órára, vagy szilveszterkor bulizni, vagy bármi, amit nem kell előre megtervezni.

Nekem is van kutyám, de tudom, hogy lelkifurdalásom lenne, ha szilveszterkor magára hagynám őt. (pedig a szüleim vigyáznak rá)

Nekem ezt jelenti a felelősségvállalás, hogy megváltoznak a fontossági sorrendek. Amikor már nem csak én vagyok, hanem másért is felelős vagyok. És ezt az előtt kell átgondolni, hogy az ember meghozza a döntést..

2015. jan. 4. 17:46
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez annyira jellemző...Gyerek kap egy kutyát aztán lelép a kutya meg más nyakán marad, ismerős. Egyik rokonom előzetes megbeszélés nélkül a már meglévő kutya mellé vett egy boxert, a kutya felnőtt, kivágta a kertbe aztán kiházasodott Angliába és még csak egy fillért sem fizet oltásra, kajára.... Még szerencse, hogy a nagymama kutyabolond és ellátja őket, sétáltatva persze nincsenek, de egy 80 éves öreglánytól egyébként se várható el, menni is alig tud. Szomorú. Ismerősök körében is volt több ilyen eset.

Megértem, ha így érzel. De nézd egy kicsit a kutya szemszögéből a dolgot. Ő kire számíthat, ha nem rád? Szerencséje van, hogy lemondasz dolgoktól és inkább hazamész hozzá, hogy megetesd, foglalkozz vele.

Én eléggé csalódtam az emberekben, bulizni se szívesen járok, viszont nagyon örülök, hogy van mellettem egy kutya, aki ugyan rengeteget és irtó büdöset szarik, de szívesen jön velem mindenhová és nem cseszeget, nem kritizál :)

2015. jan. 5. 00:56
 14/18 anonim ***** válasza:
58%
#13 forever alone
2015. jan. 5. 11:13
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

14!

Hogy lenne forever alone, ha van egy kutyája? A kutya már társaság :)

2015. jan. 5. 11:15
 16/18 anonim ***** válasza:
13-as vagyok. 14-es, amióta kutyám van több ismerősöm lett mint amíg nem volt, szóval ez nem teljesen igaz :) Attól hogy pár embert szeretek még rühellhetem a többséget.
2015. jan. 5. 14:00
 17/18 Szilvi & Argos ***** válasza:
Nem lenne boldogabb az életem kutya nélkül...ennek ellenére vannak időszakok NAGYON RITKÁN, mikor egy-két dologhoz nincs kedvem...pl. lakásban anno a hajnali, esőben-szélviharban történt séták voltak rosszak :D
2015. jan. 8. 22:05
 18/18 anonim ***** válasza:

én minden nap 7 kilométert biziklizem azért hogy 1 kutyát és 2 macskát gondozzak, aki ráadásul nem is az enyémek!

és igen, állandóan lemondok dolgokról, visszautasitok mindent ami miatt akár egyszer is nem tudnék kimenni hozzájuk, és már évek óta nem járok nyaralni...csak miattuk....

és nem bántam meg! egy percét se! örülök hogy itt vannak nekem és bármiről szívesen lemondok értük :)

2015. jan. 26. 00:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!