Szerintetek jól cselekedtem?
Másfél éves kis szobakutyánk(Bishon) eoipsziás fél éve nyár óta.Rengeteg rohama volt a félév alatt gyógyszer mellett.Nagyon sokat szenvedett szegénykém! Szilveszter után 20 -25 rohama volt( a tüzijáték miatt is)és felhívtam az állatorvost, hogy mit tegyek, ő mondta, hogy menjek be szombaton hozzá megbeszélni, mert valószínűleg el kell emiatt altatni, mert ennyi rohamtól nem lesz már ép az agya.Férjem bement, és megbeszélte az állatorvossal, hogy aznap, tegnap 11 kor elaltatják.Tényleg nagyon sokat szenvedett a kutyus, és nagy fájdalmai voltak.Mármint alatatás előtt.Ez volt mindenki szerint a legjobb döntés.Én nem mentem, mert nem akartam látni az altatást.Meg van egy pci gyerekem is, vele voltam.DE egyszerűen nem akartam a kutyust elengedni, mert annyira szeretem!Elbúcsúztam szegénykémtől, még utoljára átölelgette, megsimiztem, mondtam neki, hogy mindig velünk lesz, és már nem fog többet szenvedni!Megmaszíroztam még utoljára, és elengedtem szegénykém utolsó útjára! Tudom, hogy ez volt a helyes döntés,de olyan szépen, és őszintén nézett rám még utoljára is.Annyira örült a kis könnyes szseivel az utolsó maszírozásnak, az utolsó simizésnek.Most pedig NAGYON lelkiismeretfurallásom van,hogy ez lett,nagyon hiányzik!!!!! A döntést miatta hoztuk, hogy ne szenvedjen, mert ha kéthetente rohama volt, nagyon sokat szenvedett előtte is meg roham alatt, és után is.Roham után annyira fájt a fejecskéje, hogy két napig csak csaholt, fel alá járkállt.
Szerintetek jó döntés volt az orvosra hallgatni, és megszabadítani őt a fájdalmaitól?De annyira hiányzik,a másik kutyusunk is nagyon szomorú miatta!
HA KUTYÁD ilyen helyzetben lenne, te is meg mernéd ezt a lépést tenni??????SZERINTETEK is jó döntés volt????? Az alataás állítólag nem fájt neki!Szépen elaludt!NAGYON hiányzik nekünk, hisz családtag volt, még mindig itt érzem őt, de már nincs itt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!