Helyesen cselekedtem?
Ma meg fog halni a gyönyörű masztiffom.
A szüleim délután elviszik elaltatni.
Hetek óta fájdalmai vannak, az orvos szerint szétterjedt a rák, nem eszik, a hatvan kilós kutya most alig harminc kiló.
Én viszont külföldön vagyok, csak 1 hét múlva megyek haza.
Nem tudtam elbúcsúzni tőle, annyira váratlan volt, én fél éve vagyok külföldön.
Tudom, hogy vége lesz a fájdalmának, de az én szívem megszakadt, hogy még egy utolsó ölelést sem tudok adni neki.
Úgy döntöttem, hogy nem kérem meg őket, hogy várjanak az elaltatással, amíg hazaérek, az én érdekem kevésbé fontos, mint az ő fájdalmai.
Ugye jól döntöttem? :(
Jól döntöttél!
Jaj, szegénykém...
Az én/mi kutyám/nk is akkor lett elaltatva, amikor külföldön voltam. Ő is rákos volt.
Kitartás, érett döntést hoztál!
"Minden kutya mennybe jut..."
Ennyi volt. Most hívott anyukám, hogy elment az orvos tőlünk.
A kutyám elindult a szivárványúton.
Nagyon-nagyon szomorú vagyok, felnőtt létemre potyognak könnyeim.
Tudom mit érzel!
11 éve voltam hasonló képpen. Az akkori 9 éves nj. om epilepsziás volt a rák miatt. Gyógyszerekkel tartottuk életben. A doki mondta hogy amíg van életkedve addig tudjuk az időt húzni.
Egik nap amikor dolgoztam, és a mama vigyázott rá, mama felhívott, és sírva mondta a telefonba, hogy meghalt...
Egyszerűen nem fogtam fel. Hazarohantam.
Sajnos elköszönni nem tudtam én se tőle, viszont szép halála volt. Lefeküdt aludni a plédjére, és többet nem kelt fel.
Mama mondta, hogy délelött még semmi jel nem mutatott arra hogy elmenjen. Még játszottak is, nem volt rosszul.
Arra gondolj, hogy neki már nem fáj, és az emlékeidben örökre együtt maradtok. Az idő valamennyire enyhíti a f ájdalmat, igaz ha erről írok mai napig megkönnyezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!