Yorkshire kutyánk velünk alszik. De minden mozzanatra elkezd ugatni. Ha megmozdul calaki az ágyon már ugat mit lehet csibalni hogy tudjunk aludni mellettte?
Szóval nem csak a "te kutyád" nincs nevelve, hanem a "kinti" 2 sem!
Minek nektek egyáltalán kutya?
Nagyon okosak vagytok. Szerintetek egy 50 kg-os kitya mit csinálna egy 2 kg-ossal? Mikor má vahy 20 szomszéd macska bánta hogy erre jött...
Ezt a yorkshirt 2 éves korában vettem. Olyan 5 hónapja van meg. Most kezdett megszokni. Megszeretni minket. És már kezd ugatni. Csak nincs lefárasztva. Azt éjszaka ugatgat.
Szomszédban van 2 vizsla, 1 kaukázusi, meg egy törpe foxi (nem tudom pontosan milyen keverék, max 4 kilós kutyi)
tök jól megvannak.
Tudod a kutyák falkában élnek, és ők nem méret alapján válogatnak. Nem fogják macskának nézni a kutyulimutyulidat a kintiek. Ha mégis, és "széttépik", akkor minden kutyának nekimennek (mérettől függetlenül).
Egyáltalán tudod, hogy működnek ezek az állatok? Mert még mindig nem válaszoltál a kérdésemre, hogy minek kellett neked, ha nincs rá szükséged!!!
Aha, értem.
Akkor viszont ne legyenek elvárásaid felé.
Semmilyen.
Akkor ugat, amikor akar. Mert csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!