Most szoktatom a kutyámat szobatisztaságra. Kivihetem őt ilyen időjárásban vagy inkább ne, mert megfázhat?
Hogy szeretnéd szobatisztaságra szoktatni anélkül, hogy kiviszed az utcára? Nem lesz semmi baja tőle, ugyanúgy kutya, mint bármelyik másik fajta.
Mellesleg mini yorkie nem létezik.
Csak azért féltem, mivel még kicsi (sajnos még nincs kutyaruhája) , 8 hetes csak
de ha nem lehet baja, akkor ki hordom őt!
Itt még csak hat hetes volt...
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__6399430-kapta..
Nem, és nem az időjárás miatt, hanem azért mert oltatlan. Én a 3. oltás után 1 héttel vittem ki először, addig meg szőnyeg fel, és mostam a parkettát. Elég gázul hangozhat, de akinek volt már kiskutyája értei fogja.
Nem bántásból írom, de mivel látszik, hogy abszolút nem vagy felkészülve 'kutyából', googlezz, és olvasgass- kiskutya nevelése, kutya nevelése stb keresőszavakkal. Vagy youtubeozz, ha az jobban tetszik, első körben Ceasar Millan Ember nevelés kutyákhoz videóját ajánlom.
Jó kutyázást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!