Ez bajt jelez? Többi lent
Figyelt kérdés
A pedigre-ről váltottam N&D bárányos kutyatápra. Még csak nagyon keveset adok az ujból keverve a régivel. Azt tapasztalom, hogy nagyon sokat pukizik azóta. El fog mulni ha megszokja vagy nem lesz jó ez a táp 60% hus van benne.2015. jan. 2. 07:15
1/5 anonim válasza:
LASSAN KELL ÁTTÉRNI KEVERVE
Tippünk:
Tápváltás esetén fokozatosan (1-2 hét alatt) álljunk át az új fajta táp etetésére, ezáltal elkerülhetjük hogy kedvencünknek hasmenése legyen! Kölyök és idős kutyánkat többször, kisebb adagokkal etessük, így elkerülhetjük az emésztési problémákat!
ezt mindig minden táp hoz hozzáirják
padigree a legrosszab táp amit most vettél az már most magasabb a hustartalma hozzá kell szokni a gyomrának
2/5 A kérdező kommentje:
Két hete vettem a kutyust az előző gazdája etette a pedigrevel.Pont azért váltottam mert ez tényleg gyenge táp.Azért is nehéz a szoktatás mert alapból is rendkivül keveset eszik a felét az adagjának. /yorki/
2015. jan. 2. 07:53
3/5 anonim válasza:
keverve kell adni pukizás nem probléma hozzá kell szokni
egy alig hustrtalom után 4-15% hustartalom után 60% hus nem mindegy
mintahoyg te is pukiznál ha vega lennél(csak csirkét ennél aztan ezt beszüntetném és marhahust adnék csak neked.
ez idö
4/5 anonim válasza:
Vidd el az állatorvoshoz, mondd el a problémát, valószínűleg kapni fog egy kis bélmocorgató injekciót, attól jobban lesz.
5/5 anonim válasza:
Bélmocorgató injekció :D :D
Probiotikum jót tesz ilyenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!