Kérdésem azokhoz szól, akiknek a kutyája egy nap csak egyszer kap enni : mikor álltatok át a napi egyszeri etetésre?
Kölyökkutya szokszor eszik.
Az enyémet is egyszer etetem akkor kap annyit anibőo akármikor tud enni :D
Szerintem lehet már most szoktatni hozzá. Én is naponta egyszer adok enni, de táp mindig előttük van, ha netán megéheznének.
Ha van hely egy fagyasztónak, akkor érdemes lenne beruházni egybe. Használtan már 10 ezer körül kapsz egy 100-120 literest, utána nagyobb tételben, olcsóbban veheted a kaját. Én előre megveszek 1 havi adagot, kiporciózom zacsikba, lefagyasztom, így bármelyik családtag odaadhatja a kutyuknak.
Az ideiglenesem 7 hónapos volt, amikor hozzám került, nála azonnal átálltam egy etetésre, mert ránézésre már gyakorlatilag elérte a teljes méretét, nem volt szüksége extrém sok tápanyagra.
Amúgy azt is megoldhatod, hogy reggel táp, este BARF, és akkor a kecske is jól lakik, meg a káposzta is megmarad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!