Nagy baj ha a csivavám napi egyszeri étkezése este van? Napközbe nem vagyunk itthon és nem hajlandó enni
Unokatesom egy időben csivavákat tenyésztet valami versenyekre is járt velük ő pőrköltetl ettete őket azt mondta egy kocka hús bőven elég egész napra egy csivavábak jó persze nem olyan fűszeresre csinálta mint maguknak
Az ő csivaváinak amelyikeket megtartott azoknak nem hűllik a szőre próbáld ki te is hátha bevállik nem kerűl sokba megfőzől 20 dkg húst az szerintem bő egy hétre elég neki persze ha megfőzöd utána lefagyasztod és mindig csak az aznapra valót olvaszd ki de gondolom egy hetes kaját úgyse etetnél akutyával tese
Na még egy ilyen idiótát ma ezt kaptam válaszúl milyen trokhárok vannak ebben az országban????
Az üzenet küldője: HappyLover
Az üzenet címzettje: macilaci08
Az elküldés időpontja: ma 01:27
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Nagy baj ha a csivavám napi egyszeri étkezése este van? Napközbe nem vagyunk itthon és nem hajlandó enni
"Unokatesom egy időben csivavákat tenyésztet valami versenyekre is járt velük ő pőrköltetl ettete őket azt mondta egy kocka hús bőven elég egész napra.."
Az üzenet szövege: Inkább tartogasd a hülye tippeidet másnak, köcsög. -.-
Szia utólsóó az én német juhászom is szokot ilyet csinálni sőt ha már látom hogy eltellik kajával olyankor egy napig nem adok neki enni mert úgyse enné meg a kaját csak másnap
Néhány tenyésztó direkt így is eteti a kutyát hogy egy héten egyszer nem ad a kutyának enni hogy ne teljen ell a kajával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!