Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Két vagy több kutyás gazdik!...

Két vagy több kutyás gazdik! Megbántátok hogy két kutyátok van?

Figyelt kérdés

Szóval van egy lassan nyolc hónapos csivava-japán chin keverékű kan kiskutyám, aki sok törődést igényel és hát sok gond van vele mindent ellopkod megrág és gondoltam kihozok neki a menhelyről egy 1-4 éves körüli csivavát, esetleg yorkit, ha a szüleim megengedik.

De a főbb gond hogy a szüleim nem engedik, mert hogy ezzel a kutyával is sok a gond, nemhogy még kettővel, meg hogy kétszer annyi kaja kell(ezért gondolkodtam pici kutyába) és hogy akkor kétszer annyi lesz az oltáspénz, meghogy két kuty az büdös.

Arra lennék kiváncsi hogy ha két kutya van akkor tényleg nehezebb rájuk figyelni vagy könnyebb, ugyanis akkor egymással foglalkoznak?

Mennyire változtatta meg KÉT kutya az életeteket?

Kevesebb lett tőle az időtök? Megbántátok hogy még lett egy kutyátok?

A választ olyanoktól szeretném kapni, akiknek úgy lett két kutyájuk hogy azb egyik később érkezett meg. Köszönöm a segítséget! :)

2014. dec. 31. 15:07
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Utolso, nagyon tetszett a torteneted, jo ilyet olvasni!
2014. dec. 31. 17:13
 22/23 anonim ***** válasza:
64%
Nálunk 14 kutya van és egyáltalán nem bántam meg :D ...a szukák ivartalanítottak ,és a domináns kanok is + 5 cica is van :)...jaaa és nem tanyán élünk hanem a város majdnek közepén egy kis kertes házba!
2015. jan. 1. 12:33
 23/23 A kérdező kommentje:
Köszönök minden választ!
2015. jan. 1. 14:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!