Ha a kutyátok valamit jelez, megérez, ti azt észreveszitek? Hogyan?
Néhány hete a szüleim kutyája nagyon szeret puszilgatni engem, belemászik az ölembe, állandóan szagol engem ahol csak ér, utána fel-fel vakkant.
Én elég hipochonder és kicsit pánikolós típus vagyok. Most is gondolkodom min pöröghetett fel ennyire.
Sok helyen hallottam, hogy kiszimatolta a rákot, meg hasonlók, most kezdek aggódni, mert eddig nem volt ennyire aktív a kutyus amikor vele voltam.
Biztos terhes vagy :))
Amúgy fene tudja, bármi történhetett, nem kell ennek feltétlenül egyészségügyi dolognak lennie; lehet, hogy a te lelkiállapotod más, vagy a családban változott meg valami, vagy isten tudja, ezer dologtól lehet ez. Utólag mindig könnyebb azt mondani, hogy ja, jelezte a kutya, csak nem vettem észre, de előre megmondani, hogy mikor érez bajt... Hát ember legyen a talpán, akinek sikerül.
A lényeg, hogy emiatt ne pánikolj; ha hipochonder vagy, úgyis hamar kiszúrod, ha valami bajod van, azzal meg mégse mehetsz be a háziorvoshoz, hogy sokat szagolgat a kutyám, teljes kivizsgálást szeretnék... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!