Rottweiler kutyánk összeharapdálta a kölykeit! Miért van ez?
Éjszaka kezdett elleni és amikor kimentem reggel akkor már 4 kiskutya volt,de a számára kialakított "szülőszobában" szét voltak szorva és nem törődött velük.
Ekkor odavittem a cicihez mindet és őriztem a kutyát.
Még kettő született és amikor otthagytam őket akkor történt a baj.Kb. fél óra múlval amikor visszamentem akkor újra szétszórva találtam őket és 3 db-on volt harapás nyom a másik kettő pedig ki volt hűlve,persze mind az öt elpusztult.
Egy maradt életben és amikor odatettem a cicihez és messziről figyeltem több alkalommal is rámorgott,na ekkor sokalltam be és elvettem tőle és csak a felügyeletem mellet rakom oda szopni 2 óránként.
Miért tekinti ellenségnek a kiskutyákat?
Köszönöm a válaszokat ti IQ bajnokok.
Semmit nem tudtok az egészről de a fikázás az megy.
Egyébként ki mondta hogy mi nem tenyésztők vagyunk?
De mindegy is .
Azért meghallgatnám a hozzáértők válaszát is szívesen.
Onnan tudjuk, hogy nem vagy tenyésztő, mert egy tenyésztő nem itt kérdezne, hanem az állatorvosnál, és csak olyan kutyát vonna be a tenyésztésbe, amelyiknek stabil az idegrendszere.
Valószínűleg a kutyád alkalmatlan az ellésre, egy alom felnevelésére, és nem jó az idegrendszere, arról nem is beszélve, h nem tudni, milyen betegségeket örökített tovább a kölyköknek.
Egy tenyésztő csak úgy fedeztet,hogy az ellés idejére orvosi felügyeletet biztosít,főleg először ellő szukánál.
Nem megy el aludni,míg ellik a szuka.Nem hűlnek ki nála a kiskutyák.Eleve úgy időzít,hogy az alom ne télen szülessen,úgy fedezteti a szukát,hogy az ellés ideje ne a legzordabb hidegre,plusz az ünnepekre essen.
Gondolom a szuka és a kan is törzskönyves,fajtabetegségekre szűrt,mivel tenyésztőnek mondod magad,azoknál meg ez alap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!