Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Segítség! Hogyan melegítsek...

Segítség! Hogyan melegítsek fel egy kb.4-5 hetes kiskutyát?

Figyelt kérdés

Ma hazafelé sétálva találtam egy árok szélén, szakadó hóban, teljesen átfagyva. Hazahoztam, szárazra törölgettem, kibéleltem neki egy dobozt törölközőkkel, belecsavartam egy viszonylag vastag plédbe, és a radiátor mellé tettem, viszont még mindig nagyon hideg a teste, közbe-közbe remeg is. Esetleg még hősugárzót tegyek mellé? Vagy az sem jó, ha hirtelen sok a meleg?

A másik kérdésem, hogy enni mit adjak neki, mi az, amit már megtud enni és a gyomrát sem terheli le? Csirkemellet ha főzök neki és pürésítem/összetöröm kisebb darabokra, az úgy jó? Mellé esetleg még valami kell neki?

Segítsetek, nem akarom, hogy elpusztuljon szegény... :(

2014. dec. 28. 14:20
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a sok segítséget, drukkot! A kutyus egy igazi kis csoda, óráról órára jobban van... már érdeklődik, folyamatosan kint van a feje a dobozból, önállóan eszik, és már egy ajándékcsomaggal is meglepett. :) Hajnalban kezdett aktívabb lenni. Hihetetlen, ennyi idő alatt hogyan összeszedte magát.
2014. dec. 29. 10:26
 22/23 anonim ***** válasza:
Akkor most már nagy baj nem lehet :)
2014. dec. 29. 10:30
 23/23 anonim ***** válasza:
Jó ezt olvasni :)
2014. dec. 29. 16:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!