Igazából összezavarodtam. Egy kutyasulis srác azt mondta jót teszek a kutyussal ha lakásban tartom mert rákényszerülök hogy mindig sétáltassam, másoktól meg azt hallom (és eddig én is így gondoltam), hogy kert nélküli kis belvárosi lakásban (Bp.) kutyát tartani kategorikusan állatkínzás. Mit gondoltok?
Szerintem meg az a nem normális aki azt gondolja, hogy az ember (gyerek) nem való a lakásba hanem a kutya! :D :D :D
2015. aug. 26. 16:20
22/25 anonim válasza:
Irónia akart lenni ;) de nem baj..
Viccet félre téve,egy gyerek/kicsi/ sokkal hangosabb,mint egy kutya! Szóval ha kéne választanom,hogy csupa gyerek lakjon itt vagy csak kutyák,akkor inkább kutyák!!
Egy normálisan tartott kutya csak akkor ugat ha pl kopognak,csöngetnek ami ugye normális.
2015. aug. 26. 19:03
23/25 anonim válasza:
A gyerekeket pakoljuk kutyaházakba a kutyákat meg lakásokba? Ez a te véleményed röviden. Abban tudok igazat adni, hogy kutyákhoz érteni kell és tudni kell nevelni őket! Ők valójában annak örülnek a legjobban ha a szabadban vannak. Nem a lakásba bezárva kell tartani vagy a tulajdonos ágyában de se nem a fürdőkádban. Olvastam itt valahol írt valaki olyat, hogy naponta 4-5 alkalommal le kell vinni őket sétálni. Hacsak nem vagy nyugdíjas ez szerintem elég sok időt vesz igénybe. Ezért is jobb az, ha kertes házban tartsák őket hiszen akkor egyszerűbb a dolog. Nem hinném, hogy ezt el kéne magyarázni miért. Valóban tudnak a gyerekek hangosak lenni és társasházakban ez is tud zavaróvá válni. Ha pediglen választanom kéne akkor olyan társasházba költöznék ahol csak emberek élnek állatok nélkül. Személy szerint én örülök a gyerekeknek és kevésbé tudnak zavarni, viszont abból kezd elegem lenni, hogy naponta kell néznem azt, hogy egyesek hogyan törölgetik a kutyájuk fenekét vagy nap mint nap potyogtassák mindenfelé a kakijukat az utcákon a lakások előtt is... A gond nem az, hogy van 1-2 kivételes ember aki valóban ért a kedvencéhez és észre sem lehet venni, hogy a lakását megosztja ilyen formában! A gond az, hogy nagyon sokan eszméletlen körülmények között kínozzák a szerencsétleneket és nekem senki ne próbálja bemagyarázni azt, hogy egy francia erkélyre kizárt kutya a legnagyobb kánikulában normális és így kell élni mert az beteg ember! Kutyák kertes házakba valók mert ott van udvar és hely. Senki nem mondta, hogy az mellett nem kell velük foglalkozni!
2015. aug. 26. 23:29
24/25 anonim válasza:
Gyerekes részt viccnek szántam,de nem értetted úgy látom!!
Neked nem mindegy,hogy ki mennyi időt szán a kutyájára vagy épp hányszor viszi le?? KÖzöd hozzá???? semmi...
Én se szólogatok be a kocsib..ziknak,hogy órákig törölgetik az autót,tunigolják és stb, a hobbijuk azt csinálnak vele amit akarnak.
A kutyás ember is hagy foglalkozzon és tartsa ott a kutyáját ahogy akarja.
Az igaz,hogy erkélyre kizárt kutya nem érezheti magát jól,de ilyenkor lehet szólni a gazdinak vagy fotót csinálni és feljelenteni..
Szerintem te vagy az aki kiírt egy kérdést,hogy minek lakásban kutyát tartani ha nem te vagy olvasd el..
2015. aug. 27. 16:24
25/25 anonim válasza:
A kérdés megvitatása úgy látom átment személyeskedésbe. Mi az, hogy nincs közöm ahhoz, hogy ki hányszor viszi le a kutyáját .. része volt a témának azért mertem megemlíteni már bocsánat! Lehet gúnyolódni a családos emberekkel és a gyerekeikkel utána meg azt mondani, hogy csak ironizáltam meg viccelődtem. De ha már olyan vicces hangulatban vagy csatlakozom egy-két gondolatsorral hozzá! (gondolatsorral és nem egy rakás felkiáltó és kérdőjellel..) Amúgy meg nem vagyok az a személy aki a másik helyen írt de el fogom olvasni ne aggódj. Úgy érzem nincs már mit mondani erről, mindenki elmondta bőven a véleményét majd a hatóságok eldöntik idővel, ki mit tarthat a lakásban, családot vagy állatfarmot. Ezzel a gondolkodásmóddal ami itt kezdett kibontakozni néhány falkavezér miatt, akár lehetne szocializálódásra váró mizo bocifarmot vagy ebtenyészetet is kialakítani a zárószinten! Felesleges ajánlani irományokat ezzel a témával kapcsolatban mert akármerre nézel már mindenfelé erről olvasni... Nem véletlenül!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!