Miért gyullad be sűrűn a kutyám bűzmirigye és mit tudok tenni?
Ilyen esetben ( ha gyakori, rendszeres problémák vannak vele hosszú távon) javasolni szokták a bűzmirigy műtéti úton való eltávolítását, illetve van egy másik módszer is, amiről én is csak hallottam, állítólag valami vegyszert nyomnak a bűzmirigybe, amitől "elhal", működésképtelenné válik, így nincs vele több probléma.
Érdeklődj ezekről az állatorvosodnál. Nagyon fontos kezeltetni, ugyanis ha elhanyagolják, és megtelik, kifakadhat sipoly formájában, ez rendkívül fájdalmas és további betegségeket, fertőzéseket okozhat. Ez történt az én kutyámmal is, nem vettem észre időben, hogy ilyen nagy a probléma. Tehát mindenképp valami hosszútávú megoldást javasolnék már most, mintsem alkalmi, rövid ideig hatásos kezeléseket, amivel tulajdonképpen élete végéig szenvedhetsz, mert csak ideig-óráig tart.
A műtétet nekünk nem ajánlották, mert nehezen gyógyul, persze biztos túl lehet élni. Jobb, mint hetente vinni.
A feltöltés mit takar, hogy működik? Mennyibe került?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!