A kutyámnak felsőléguti gondja van náthás köhög nem tudom esetleg mandula gyulladás. Ihat hideg vizet?
Milyen orvos az, aki nem tudja megmondani, mi baja van a kutyának? Akkor mire adott injekciót? Én nem nyugodnék ebbe bele, elvinném egy másik orvoshoz, aki nem intézi el ennyivel.
Szerintem ha ivott, vedd el a vizet és néhány óra múlva megint adj neki langyosat.
Milyen injekciókat kapott egyébként a kutyus? Azt mondta? Bár ha tippelnem kell, akkor egy gyulladáscsökkentő, valami vitamin, meg egy antibiotikum... Tablettákat sem adott nektek?
Ha pl holnapig nem lesz jól a kutya, akkor ha van rá lehetőségetek, menjetek el egy másik állatorvoshoz, aki rá tud jönni, mi a baja.
Ez is olyan furcsa nekem, nem tudja, hogy mi a baj? Akkor miért nem vett legalább vért?
Én is vigyáznék most a hideg vízzel, jobb lenne, ha gyakran tudnátok cserélni.
Nem tudod addig behozni a lakásba? Beteg kutyát kint tartani ebben a szmötyiben ...
A köhögésre nagyon jó a lándzsás útifű szirup (csak alkohol mentesset vegyél). És egykis langyos kamilla tea is sokat segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!