Alvás közben reszket a kutyám. Mi lehet a baj? Lehet csak fázik? Vagy valami más is állhat a háttérben?
Figyelt kérdés
2010. febr. 2. 09:51
1/7 anonim válasza:
Az álmodási szakaszban izomremegések normálisak, ez embernél is van.
2/7 anonim válasza:
Nincsen semmi baj!
Ne aggódj, csak álmodik!
3/7 anonim válasza:
Igaza van az előttem szólónak, álmodik a kutyus, ilyenkor mellső-hátsó lábuk is jár, sőt néha nyüszítenek is.
4/7 anonim válasza:
Nincs semmi baja. Az enyémnél is előfordul, hogy harcol álmában vagy szalad, esetleg mérgelődik. Időnként még morog is:).
5/7 anonim válasza:
Az én labi-vizsla keverékem kilométereket fut le álmában. Rendesen mozgatja a lábait, ugat(!), nyüszít, morog, föláll, megrázza magát (a szeme közben végig csukva van), vakaródzik, mozog a szája, liheg, csóválja a farkát, minden van. Bármit képes álmában csinálni, sőt alvajáró is. Egyszer éjszaka sokáig olvastam, és egyszer csak odajön hozzám a kutyus, leül az ágyam mellé és csak üllt és nézett, olyan furán üres volt a szeme, rám se nézett, aztán megijedtem, hozzászóltam, hozzáértem, ugrott egy nagyot, és láttam rajta, hogy tök nem tudja, hol van XD
6/7 anonim válasza:
Álmodik ahogy a többiek is írták:)
Ez a kutyus is álmodik:
7/7 Akiteki válasza:
Azt jelenti, hogy jó dolga van, sok élmény éri. Ezeket dolgozza fel álmában.
Az enyémek is akkor szoktak futni meg ugatni, ha sok érdekes dolog történt velük aznap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!