Mi állhat a háttérben? Rüh esetleg? Étvágytalanságot, folytonos vakarózást vettem észre.
9 hónapos fajtiszta kaukázusi szuka kutyámon ma reggel vettem észre, hogy a farka tövénél kihullott a szőre és seb van a helyén. Meg akartam nézni mi az, de nem engedte. Utólag gondolkodtam, hogy ez rüh LEHET. Sokat vakarózik, pedig van bolhairtó nyakörve,étvágya sem a régi, viszont a kedve még megvan...játékos,ugrándozik,ugat,stb...
Kérdésem az, hogy,jól gondolom, ez biztos rüh?Mit lehet tenni? Mi a lefolyása? További tünetek? Én is elkaphattam a fertőzést, hogy ha megérintettem a sebhelyet? (Igaz, csak a környékét,mert a kutya nem engedte...)
Válaszokat előre is köszönöm
a kutyát 3 havonta kell féreghajtani.
figyu, ez nem bántás de miért nem állatorvost kérdezel? miértt hagyod szenvedni? a vakarózás hát annyi mindennek lehet a tünete, hohy még egy állatorvos is alaposanmegvizsgálja, nem a hasára ütve mond vmit. főleg itt mi látatlanba mit mondhatnánk rá...
Féreghajtani 3 havonta kell. Nem kell hozzá állatorvos sem, veszel. állatpatikában tablettát, és megeteted vele.
Lehet a betegsége rüh, meg még inden egyéb. Vidd el dokihoz, ő meg tudja mondani, de mi csak találgatni tudunk.Doki megmondja mi a baj, aztán újra a régi lesz. :)
drága harcikeszeg!...a kutyámat egyáltalán nem hagyom szenvedni, az állatorvos kórházban van, a közelben pedig csak egy kisállatker. van, ott pedig nem adhatnak spec. gyógyszert. megkérdeztem!! oda vezetett a legelső utam, mikor észrevettem a sebet! a 25 km-re lévő állatorvos pénteken rendel...kihívtam
a többi,kedves válaszolónak pedig köszönöm a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!