Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tudtok nekem segíteni?

Tudtok nekem segíteni?

Figyelt kérdés
12 éves vagyok, és kutyát szeretnék.A helyzet az, hogy tavasszal költözünk egy nagy udvarú házba, és én már kb 4 éves korom óta szeretnék egy kutyát, így most, hogy lassan költözünk, gondoltam szóba hozom a szüleim előtt. Tisztában voltam vele, hogy a kutyatartás nem egyenlő tutujgatással meg játékkal, hanem hogy ez a nagybetűs FELELŐSSÉG kérdése. Egyáltalán nem azt a reakciót vártam, amit kaptam. Mivel évente egyszer elmegyünk nyaralni, és rajtam kívül még van 3 gyerek, apának ez szóba sem jöhetett, anya meg csak mosolygott, és kérdezte, hogyha elmennénk nyaralni, hova visszük majd? Én csak azt válaszoltam: MAGUNKKAL. Mert hogy nem lenne szívem itthon hagyni :( .De magunkkal sem vihetnénk ( anya szerint), úgyhogy javasoltam, hogy az egyik barátnőmnél hagyhatnánk arra az 5-3 napra, nekik is van kutyájuk, ráadásul olyan fajta, amilyet szeretnék. De tudomásul kellett vennem, hogy a szüleim válasza határozott NEM.És ez szíven ütött. Nagyon. De elhatároztam, hogy nem adom fel. Mit csináljak?

#kutya #és kutyák
2014. dec. 12. 16:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
A retriever mentőknél mindig telt ház van. És garantáltan olyan kutyát ajánlanak, amelyik a családba való. De ehhez az kell, hogy a szüleid is akarják a kutyát.
2014. dec. 12. 19:55
 12/14 anonim válasza:
0%

Kedves kérdező!

MI 5000 FT-ért vettünk fajtatiszta magyarvizslát. Be volt oltva ,ápolt volt...stb. A kaja sem drága ezért nyugodtan vehettek. De a barátnődhöz is hozzá kellene szoktatnod.

2014. dec. 13. 06:43
 13/14 anonim ***** válasza:

Ha a kutya jól nevelt (nem ugrál fel, tud viselkedni idegen helyen), akkor egy-egy kiránduláson egész mást lehet látni:

*Van ahova behívnak, mert "cuki a kutya", több kisebb vidéki múzeumba kaptunk így extra idegenvezetést

*Nem szállodában, hanem háznál ugyan ezért lehet olcsóbb is a szállás (ez csak akkor derül ki, ha már voltatok ott)

*Étterem kert helységbe általában beengedik a kutyát.

Szerintem, ha egy cetlire felírod, hogy kutya, és naponta 3X "megsétáltatod", valamit választasz egy érzékeny növényt, amit szintén naponta ápolsz, egy pár hónap múlva lesz alapos az "újratárgyalása"

2014. dec. 13. 07:56
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

06.43!

Ne javasold neki a szaporított kutyát, nagyon megütheti vele a bokáját

2014. dec. 13. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!