Ti meg szoktátok puszilni a kutyátokat nyilvánosan illetve nem nyilvánosan?
2 kutyám is van. Igen, szoktam a fejük búbjára adni puszit, hogy nyilvánosság előtt adtam-e puszit nem tudom, mert olyankor annyira le vannak foglalva a sétával nem érnek rá pusziszkodni.
De engem nem érdekel hogy ki látja vagy ki nem.
22/L
Szerintem meg az keresse aki szájon csókol egy állatot. Mindegy milyet. Mert ott bizony van zoofil hajlam.
A puszi nem egyenlő a szájra puszival :) Állatok soha nem puszilok szájon.
A feje búbjára sokszor adtam már puszit itthon. Utcán nem, mert akkor séta van, minek puszilgassam, futtatón néha odajön hízelegni, de megy is tovább. De ha adnék is nem érdekelne ki mit gondol.
Más a macskáját, lovát, vadászgörényét puszilja meg. Egyik ismerősöm a varánuszát puszilta fejbúbon (mondjuk én hüllőkkel óvatosabb lennék).
Ja és többször volt, hogy idegen kutya szájon nyalt pl. mikor lehajoltam labdáért vagy csak simán neveletlen és felugrott rám, vizslától, labradortól is kaptam már szájon nyalást hát nem volt túl guszta :D
Az ilyen rendben van.
Én úgy gondoltam a puszit hogy a szájára vagy ilyenek... Mert az beteg. (láttam már ilyet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!