Ti meg szoktátok puszilni a kutyátokat nyilvánosan illetve nem nyilvánosan?
Figyelt kérdés
2014. dec. 10. 09:40
1/25 anonim válasza:
Soha, semmilyen állatot. Elég furán is nézek azokra, akik ezt megteszik.
2/25 anonim válasza:
Igen.Senki véleménye nem érdekel.
4/25 anonim válasza:
Valamikor megszoktam puszilni a kutyám, de nyilvánosság előtt még soha. Mármint, csak sétálni járok a kutyámmal, és nem fogok ott lehajolni puszit adni neki. De nekem mindegy, otthon szoktam neki. (a szőrőre, vagy az orrára, a szájára nem, csak néha kicselez és Ő ad puszit oda :D )
5/25 anonim válasza:
Aki a kutyát szereti és nem azt szereti hogy sokat ér simán ad puszit neki bárhol bármikor... Én a szájára is szoktam puszit adni.. a kutyám tisztább mint 1-2 ember...
6/25 anonim válasza:
Sosem szoktam puszilgatni pedig benti kutya.Nah ő annál inkább.:D
7/25 anonim válasza:
Intim érzelmileg, Nem vonzódok az állatokhoz, csak az emberekhez és így inkább őket szoktam puszilni,nyilvánosan és nem nyilvánosan.
8/25 anonim válasza:
Én sohasem puszilgatom őket. Én a fejemmel/homlokommal dörgölőzök/bújok oda a macskuszaimhoz és hidd el ennek sokkal jobban örül még a kutya is... Elég sűrűn alszom úgy a macskámmal hogy a fejünk összeér és bújik ő is oda hozzám valamint úgy hogy bár fogalmam sincs hogy miért nem lesz tőle baja, de szereti ha kispárnaként használom és féligmeddig rajta van a fejem az oldalán.
9/25 anonim válasza:
Szoktam őket. Bárhol,bármikor,nem érdekel más. Száját soha, és nem is hagyom,hogy megnyaljon,leszoktattuk őket róla..mégis csak a fenekét nyalja. De a kis fejük búbjára szoktam puszit adni. Együtt is alszunk. És valóban tisztábbak,mint sok ember.
26/l
10/25 anonim válasza:
Én szoktam a kutyuskámat. Meg ő is engem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!