Marika827 kérdése:
Lehet egy kutya rühes, ha nem is vakarodzik és nincsenek bőr elváltozásai? Csupán szőre hullik.
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy 2 éves nőstény beagle kutyám aminek egyre jobban hullik a szőre,elvittem állatorvoshoz,azt mondta vitaminhiány,kiszedte a vitaminokat,most még jobban hullik a szőre,most voltam vele állatorvosnál,most azt mondta rühes,és adott valami készitményt hogy mossam meg vele a kutyám,de utánanéztem a rühességnek,mindenhol azt irják a kutya vakarodzik,de enyémnek más tünete nincs,nem vakarodzik,eszik,iszik,bár elég sokat alszik,de más gond nincs vele.Volt valakinek hasonlo gondja a kutyájával?2014. dec. 9. 11:16
1/15 anonim válasza:
Lehet ételallergia is, próbáld meg mással etetni. Ajánlom a BARF etetést, vagy vmi jo minőségű tápot.
2/15 A kérdező kommentje:
az ételt már lecseréltük ,de ez a szőrhullás már egy éve tart nála,elképzelhető, hogy mégis rühes?
2014. dec. 9. 11:24
4/15 A kérdező kommentje:
száraz kutyaeledelt,meg vitamint Aptus Multidog a neve,ezt irta fel neki a doki,mellette eszik még zöldséget és az almát is szereti nagyon,meg gyakran kunyerál valami nasit :D
2014. dec. 9. 11:35
5/15 anonim válasza:
Milyen tápot eszik pontosan? Milyen ízű? És nasinak mit kap?
6/15 A kérdező kommentje:
Propesko baromfi és marhahús ,de változó,hol Darlingot kap,hol Pedigreet ....amit mi eszünk abbol kunyerál,fiam csipszét pl megfujja percek alatt,de a virsli vagy szalámi szintén elmegy neki,nem sokat eszik,nincs tultáplálva,jó fizikumban van,a házi kosztbol is néha kap
2014. dec. 9. 11:43
7/15 anonim válasza:
Ezt kéne abbahagyni!
Egyféle tápot kapjon, ne mindenféle ételt!
A Darling meg a Pedigree nem jó tápok! Ajánlom az ALDI-s Romeot, vagy ami kicsit drágább, de jobb kategória, az a Select Gold, Taste of The Wild, Real Nature of Wilderness, Brit, Josera.
Valószínű, h ettől az össze-vissza etetéstől nincs jól a kutya. Ne kapjon se házikosztot, se chipset, se mást, csak a tápot, amire rá van írva az adagolás!
8/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat!Élni fogok vele,remélem tényleg csak az étrenddel van a baj,holnap ujra viszem vizsgálatra,remélem hamarosan majdcsak helyre jön.Köszönöm még egyszer :) szép napot!
2014. dec. 9. 11:51
9/15 anonim válasza:
Majd írd meg kérlek, mi volt, kíváncsi vagyok!
Eszembe jutott még, h sok kutya allergiás a csirkés tápokban található adalékanyagra, amivel a csirkéket etetik. Lehet nála is ez a helyzet.
10/15 A kérdező kommentje:
rendben van,jelentkezem,ma is a dokitol jöttem épp,és hát kiboritott hogy most a rühességre fogta a bajt,vagy az étrendet cserélem le,vagy a dokit :D
2014. dec. 9. 11:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!