Mennyibe kerül egy kutyaiskola kb?
Én csak megnéztem youtubeon hogy kell megtanítani neki parancsokat. 2 hónap alatt megtanulta ezeket:
fekszik, ül, pacsit ad, marad. Meg azt, hogy "menj vissza" amikor visszaküldöm a szobába. Érti a "nem" szót, meg azt hogy "igen, jó, okos". Az "áll" parancsra két lábra állva egyensúlyozik. Klikkert nem használtam.
A dícséretet, vakargatást szereti és a kajával könnyű tanítani, bár van hogy elsőre nem fogja fel mit akarok, csak másnapra jut el a tudatáig. Másnap ismétlem és akkor már érti. Azt nem tanítottam neki, hogy póráz nélkül jöjjön mellettem, de úgy jön. Ha pórázon van, pl ha flexin, akkor messzebbre megy, mintha nincs rajta a póráz.
Otthon van még egy kutyánk, de mégis az idegen kutyákhoz félénken megy oda, sokszor a lábamhoz bújik, ezen még kell dolgozni, szocializálni. Az embereket szereti, mert sűrűbben lát embereket, mint kutyákat és az emberek mindig pozitívan állnak hozzá. Ma pl egy férfi fel is emelte (10 kilós kutya).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!