Egy balesetben lebénultak a kutyám hátsó lábai, van valakinek ezzel kapcsolatos tapasztalatai?
örülök:-))
Nagyon szerencsés a kutyus.
Most már csak azokat kell tudnod kezelni, aki beszólnak a kocsi miatt. Csak egy jótanács: Bármennyire is nehezedre esik, kedvesen és barátságosan kezeld őket.
Hogy szeressenek benneteket.
Hosszú, boldog együtt töltött éveket kívánok.
Feltettem egy videot,ha kiváncsiak vagytok nézétek meg.Ez a negyedik nap készült miután megkapta a kocsit,itt még egy kicsit ügyetlen volt.
megnéztem a videót, nagyon cuki:-)
Csóvál :-))
Szeretném felvenni veled a kapcsolatot,küldj egy mailt.
Ha megírnád a teljes történetet és azt is, hogy igenis meg kell mindent próbálni és, hogy igenis boldog a kutya akkor feltenném egy oldalra.
Szia!
Nagyon örülök,hogy feltetted a videót!!!És nagyszerű,hogy tud mozogni és igenis boldog kutyuska.Minden tiszteletem a Tiéd!!!!!
Ha van kedved írj privit.Tudnod kell,hogy nem vagy egyedül a hozzáállásoddal,sz...rd le a fejcsóválósokat!!!!
Én is mindent megteszek,hogy amíg csak tudnak,addig éljenek a kutyáim.Fájdalom nélkül és boldog életet.
Szeretettel üdvözöllek és kitartást a későbbiekben is!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!