Egy balesetben lebénultak a kutyám hátsó lábai, van valakinek ezzel kapcsolatos tapasztalatai?
Köszönjük a tanácsokat és a jó kivánságokat.
Ő egy 9 éves Staffodsire terrier é Riconak hivják.
Ameddig van még egy kis esély és látom,hogy ő is küzd addig nem adjuk/adom fel.
utolsó vagyok, aki az altatást javasolta.
Nagy amstaff imádó és pártfogó vagyok. elne altasd.
nagyszerű kutyák, igazi kincsek.
nekem is van egy féléves, Lucie
Én nem igy gondolkozok,ha beteg akkor is kitartok mellette.Ő nem egy tárgy amit le lehet cserélni és a beteg nagymamát sem altatják el.Hidd el ha látnám,hogy szenved akkor nem kinoznám sem őt sem magamat.
Sajnos azota megtudtam,hogy nem fog járni.Nem rögzitették a csigolyáját és elmozdult.De amiota haza hoztam napról napra jobban van,lassan oda kell ragasztanom a helyére,hogy egy kicsit pihenjen,mert mindig a nyomomba lenne.Már alig várom,hogy elkészüljön a kocsi
na örülök, hogy lesz kocsija:-)
Meglátod nagyon boldog lesz.
Esetleg nézd még meg az úgynevezett rehabilitációs hámot.
Ha másért nem segít a mozgatásában. Nem is kell venni, csak magát az elméletét figyeld meg.
Én a 21:08as íróban csak azt nem értem hogy altasd el, utána meg nem.. nagyon buta ember lehet.
A kutyusnak drukkolunk. Pisil már?
Az én kutyusom is most esett át egy műtéten, neki daganata volt, de hál istennek jóindulatú volt.
Drukkolunk, és kitartás.
Köszönöm az érdeklödést.Nagyon jól van,teljesen hozzá szokott a helyzethez,nagyon élvezi a sétákat.Szinte folyamatosan menne,amint meglátja a kocsit már türelmetlen.Igaz a pisiléses probléma megmaradt,de beszéltem az orvossal és egy hasonló probémával küzdő gazdival és azt mondták egy kis odafigyeléssel semmi gond nem lesz.Ennyi idő után már én is egyre jobban bele jövök és alkalmanként pár percet vesz igénybe.
Örülök,hogy nem adtam fel és kárpotol,hogy látom igy is mennyire boldog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!