Szerintetek van arra esely, hogy azok, akik ilyen katasztrofalis helyesirassal irnak ki kerdeseket, kepesek elolvasni az altalunk ajanlott konyveket kutyavasarlas elott?
Nem arra gondolok, aki egyet-kettot hibazik, hanem hanem akirol leri, hogy fel oldalnal hosszabb egybefuggo szoveget altalanos iskola ota nem olvasott. Pl leirja, hogy nemetH juhasz: http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__1602664-mien-..
Szerintem ezek az emberek nagyjabol funkcionalis analfabetak lehetnek es teljesen felesleges konyvcimeket mondani nekik, mert a fulszoveget sem tudnak ertelmezni. Es a problema, hogy rengeteg ilyen ember kerdez nap mint nap.
Egyetértek és mégsem.
Ennél sokkal komolyabb kritériumoknak kéne megfelelni, ez már az ezredik a sorban.
Ismerje a fajtát, mielőtt megveszi.
Tudja, hogy nincs mini yorkie, és tsai.
Tudja, hogy nem jó csokival etetni a kutyát.
Tudja, hogy fizikailag és szellemileg le kell fárasztani. És legyen elképzelése arról, hogy hogyan kell.
Tudja, hogy ha nem akar tenyészteni, akkor miért érdemes ivartalaníttatni a kutyát.
És még sok minden, ami nem jut épp eszembe.
Ezt nem láttam, de majd' elsírtam magam: "sziberiay haszki"
Igaz, amit írsz, de máshonnan is lehet tanulni: közvetlenül emberektől. Rokon, barát, kutyasuli, tévé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!