Mellyek a prémium minöségü táp melyet nem ajánlsz kutyának?
Már ha elolvasod ezen csodatápok összetételét,azonnal rájössz,hogy nem éri meg az árát.Egy csomó gabona kb.20% hússal ízesítve.
Egy ilyen zsák táp árából vehetsz ugyanannyi húst és a kutya milliószor jobban jár.Ezeknél a " szuperprémium" tápoknál a szép csomagolást meg a reklámot fizeted meg busásan.
És itt nem arról van szó,hogy hány kutyának válik vagy nem válik be.
A szuperpremium tap nem tartalmaz gabonat.
En azokat a premiumtapokat nem ajanlom, melyekben gabona van.
A Brit Premiumtól nagyon sok kutya produkál híg székletet és fogyást. Más táppal nem volt ilyen negatív tapasztalatunk.
Az egy dolog, hogy a RC nem egy csúcsminőség, van, akinek beválik, kutyája válogatja, de azt én sem értem, miért nem vesznek jobbat, azonos áron, de ez már az ő dolguk.
A Taste of the Wild, ami számomra nagyon szimpatikus.
'Egy ilyen zsák táp árából vehetsz ugyanannyi húst és a kutya milliószor jobban jár.Ezeknél a " szuperprémium" tápoknál a szép csomagolást meg a reklámot fizeted meg busásan.'
Ja persze, csak míg a szuperprémium tápból egy közepes kutyának elég 200 g vagy ennél kevesebb is, addig húsból egy nagy kutyának akár több kg is kellhet, az egyéb dolgokról nem is beszélve (áram, fagyasztó, idő stb)...
Nekem nem vált be a Royal canin, Dog chow barányos (vagy valami ilyesmi volt a neve). Ezektől hánytak vagy hasmenése volt a kutyáimnak. Aztán az Acana, Orijen. Ezektől meg teljesen lefogytak.
Végül a Britnél állapodtunk meg, ez tökéletes számukra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!