Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyám mióta új tápot használo...

Kutyám mióta új tápot használok ( premium minőségű) fogyott. Lehet az oka a táp?

Figyelt kérdés
Féregtelnítva van rendszeresen. A kutya csupa csont és bőr, semmi izom rajta, azt mondta a doki, hogy várjunk 1 hónapot és ha fogyni fog még jobban csinál vér tesztet.
2014. júl. 7. 11:08
 1/9 anonim ***** válasza:
Az adagolás lehet a fő oka. Ha fogy attól a mennyiségtől, amennyit kap, akkor adj neki többet. De ha az új tápból látványosan többet kell adni, mint a régiből, akkor meg egyszerűen válts vissza a régire. Ha továbbra is fogy, akkor nem a táp az oka, ha meg rendben lesz, akkor az volt, ennyire egyszerű kdieríteni :)
2014. júl. 7. 11:15
 2/9 A kérdező kommentje:
Már így is többet kap, 2x befőttes üveg kell neki 1 nap. Én pedig mióta megmértük és fogyott már 3x kap befőttes üvegnyi adagot.
2014. júl. 7. 11:16
 3/9 anonim ***** válasza:
Mi vegetáriánusok vagyunk, szóval a kutya csak tápot kapott, egészen addig, amíg mi is így jártunk. Azt mondta a doki, hogy nem elég a táp tápértéke, főzzünk neki húst, kapjon levest. A súlya gyorsan helyreállt, így ezek maradtak a táp mellett. Azért a vérkép nem rossz ötlet.
2014. júl. 7. 11:33
 4/9 A kérdező kommentje:
Főtt húst kap hetente, 2 kg-t egy hétre elosztva.
2014. júl. 7. 11:34
 5/9 anonim ***** válasza:

Akkor cseréljétek vissza a tápot, és minden kiderül. Lehet, hogy a ti kutyátoknak pont az a táp nem megfelelő.

Amúgy miről váltottatok mire?

2014. júl. 7. 11:43
 6/9 A kérdező kommentje:
55-ről 43-ra.
2014. júl. 7. 11:44
 7/9 anonim ***** válasza:
Úgy értem, milyen tápot evett, amitől jól volt, és milyet eszik most, amitől fogy?
2014. júl. 7. 11:52
 8/9 A kérdező kommentje:
Willowy-t evett a puppy verziót, most Joserát eszik.
2014. júl. 7. 11:54
 9/9 anonim ***** válasza:
Igen, lehetséges. Velem is ez volt. Mindegyik kutyám lefogyott. Hiába emeltem az adagot, nem használt, na meg méregdrága lett volna. Így váltottam egy "rosszabb" középkategóriás tápra. Azóta minden rendben.
2014. júl. 7. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!