Kutyám mióta új tápot használok ( premium minőségű) fogyott. Lehet az oka a táp?
Figyelt kérdés
Féregtelnítva van rendszeresen. A kutya csupa csont és bőr, semmi izom rajta, azt mondta a doki, hogy várjunk 1 hónapot és ha fogyni fog még jobban csinál vér tesztet.2014. júl. 7. 11:08
1/9 anonim válasza:
Az adagolás lehet a fő oka. Ha fogy attól a mennyiségtől, amennyit kap, akkor adj neki többet. De ha az új tápból látványosan többet kell adni, mint a régiből, akkor meg egyszerűen válts vissza a régire. Ha továbbra is fogy, akkor nem a táp az oka, ha meg rendben lesz, akkor az volt, ennyire egyszerű kdieríteni :)
2/9 A kérdező kommentje:
Már így is többet kap, 2x befőttes üveg kell neki 1 nap. Én pedig mióta megmértük és fogyott már 3x kap befőttes üvegnyi adagot.
2014. júl. 7. 11:16
3/9 anonim válasza:
Mi vegetáriánusok vagyunk, szóval a kutya csak tápot kapott, egészen addig, amíg mi is így jártunk. Azt mondta a doki, hogy nem elég a táp tápértéke, főzzünk neki húst, kapjon levest. A súlya gyorsan helyreállt, így ezek maradtak a táp mellett. Azért a vérkép nem rossz ötlet.
4/9 A kérdező kommentje:
Főtt húst kap hetente, 2 kg-t egy hétre elosztva.
2014. júl. 7. 11:34
5/9 anonim válasza:
Akkor cseréljétek vissza a tápot, és minden kiderül. Lehet, hogy a ti kutyátoknak pont az a táp nem megfelelő.
Amúgy miről váltottatok mire?
6/9 A kérdező kommentje:
55-ről 43-ra.
2014. júl. 7. 11:44
7/9 anonim válasza:
Úgy értem, milyen tápot evett, amitől jól volt, és milyet eszik most, amitől fogy?
8/9 A kérdező kommentje:
Willowy-t evett a puppy verziót, most Joserát eszik.
2014. júl. 7. 11:54
9/9 anonim válasza:
Igen, lehetséges. Velem is ez volt. Mindegyik kutyám lefogyott. Hiába emeltem az adagot, nem használt, na meg méregdrága lett volna. Így váltottam egy "rosszabb" középkategóriás tápra. Azóta minden rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!