Szerintem ez nem jobban igaz mint amire egy ember képes--
2014. nov. 25. 23:20
2/12 anonim válasza:
Igen.
2014. nov. 25. 23:28
3/12 anonim válasza:
Egyre jobban úgy érzem, igazán csak a kutyák képesek szeretni...
Ahogy ragyogó szemmel várnak haza, a nyakadba ugranak, össze vissza nyalnak, bújnak hozzád, csak hogy érezzék a közelségedet. Ha rosszat csináltak, bűnbánóan somfordálnak oda hozzá, hogy ne haragudj. Nem dobálnak tányérokat, nem lépnek félre, nem ordibálnak, nem terrorizálnak.
Van eredete annak a mondásnak, hogy "minél több embert ismerek meg, annál jobban szeretem a kutyámat."
2014. nov. 25. 23:35
4/12 anonim válasza:
Drága nagypapámnak volt egy keverék kutyája. Kiskorában vette magához, és mindig ment vele horgászni. Végig a papámmal volt. A papám egy nap meghalt. Eltemettük, gyászoltuk. A kutya is. A mamám etette, gondozta, de a kutyának hiányzott a papám. Mamám mesélte, hogy egyik nap amikor mama kiment a temetőbe a kutya követte. De haza már nem ment vele. Ott maradt a papám sírjánál. Pár hétig élt, majd szépen végleg elaludt a sírnál. Mama kérte, hogy ássanak papa sírja mellé egy kis gödröt és temessék el a kutyát pap mellé. Néha ha időm engedi, és kimegyek most már mama és papa sírjához mindig 3 szél virágot viszek. Viszek a kutyának is egyet.
2014. nov. 26. 00:04
5/12 anonim válasza:
Persze hogy tudnak szeretni! Jobban tudnak szeretni, mint az emberek! Egyébként a Hachiko címû filmet láttad? Igaz történet. Arról szól, hogy egy Hachiko nevû kutyus minden reggel elkísérte a gazdáját a vasútállomásra, és minden délután a vasútállomás elôtt várta, hogy aztán együtt sétáljanak haza. Miután meghalt a gazdája a kutya haláláig, 9 évig minden nap a vasútállomáson várt rá.
2014. nov. 26. 07:03
6/12 anonim válasza:
Igen, tudnak szeretni! Sokkal jobban, mint egy ember. A kutya őszinte, és valóban szeret, nem csak megjátssza!
A 4. és 5. válaszadók válasza nagyon megható :(
2014. nov. 26. 08:51
7/12 anonim válasza:
1.!
Neked mi bajod?
Hogy jön ide a macskagyűlölet?
Van 2 kutyám és egy macskám.
Mindhárman szeretnek, nem csak a kutyák, ráadásul nem csak engem, hanem a család minden tagját.
A szeretetnek nincs köze ahhoz,hogy ki ad enni a kuytának, macskának. Persze ehhez jól kell bánni az állatokkal.
2014. nov. 26. 09:14
8/12 anonim válasza:
1, vagyok..az van hogy bár most nem történt meg de már előre láttam hogy de bezzeg a macska...és már agyf@t kapok tőle hogy mindig arra lyukadnak ki egy ilyen kérdésnél hogy a kutya jobb mint a macska holott ez nem igaz. Engem a macskám is tud szeretni.
2014. nov. 26. 10:40
9/12 anonim válasza:
Na látod.
Nem minden kutyás egy kö..ög macskagyűlölő.
Légy egy kicsit optimistább. :)
2014. nov. 26. 13:53
10/12 anonim válasza:
Igen, tud! Legjobb példa erre a saját kutyusunk, aki miután sajnos elvesztettük pocakbabánkat, ott feküdt mellettem az ágyon, és a kis fejét a hasamra tette! Csak akkor mozdult el mellőlem, ha én is felálltam! Napokig, míg én feküdtem és sírtam, Ő ott volt mellettem! Nagyon megható volt, hogy ennyire szeret és érzi a fájdalmamat! <3 :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!