Szeretnék Rottweiler tenyészetet nyitni majd ha nagy leszek. Hogyan kellene hozzákezdeni?
Ha tenyészteni szeretnél én nem a kant javaslom,ahogyan az előttem szóló! Tenyésztéshez szuka kell!
Ha először kant veszel aztán szukát beleeshetsz abba a hibába,hogy a saját kanodat teszed a szukádra,mert ugye az ember a sajátjával nem olyan kritikus mint azzal akinek a fedezéséért esetleg több 100 000-et ki kell fizetni. Előfordulhat ,hogy passzol hozzá,de mi van,ha nem?
Ráasdásul arra semmi garancia nincsen hogy valah valaki fedztetni akar a kanoddal és akkor nincs mit megtartani.
Ez az én véleményem.
Nekem a 4 szuka mellett nincs is kan az udvarban(egyszer majd lesz) de az jelentősen bonyolítja a dolgokat pl. tüzelési időszakban. Ezekre mind fel kell készülni.
Kedves kérdező!
Egyik előttem szóló bemásolt egy hosszú idézetet, hogy miért is nem lehet a kutyázásból megélni.
Javaslom, hogy olvasd el a teljes [link] oldalt, ott található egy másik írás is arról, hogyan születik a tenyésztő.
Pont erről az esetről írtam. Nem így.
ez hülyeség minek százezres tétel be kutyát venni elég ha veszel a 2 argentin dogot 40000db törzskönyvel vagy két rotit (db 30000 törzskönyvel )
persze 2 folt néküli és a szülöknek stabil idegredszere kötelező és arányos test. Ha kennel akarsz lenni 4 ezer a takásgi dij. Inne már csak rajtad ál hogy kuty tud e cac os leni vagy cacib-os és ha cacibos ak a szülök akkor 1400000 egy kölyök és viszik mint a cukrot a rotit meg amúgy is . Táp vmi márkás kel és a kutyákat naponta min 5 km futatás hogy szép kigyurtak legyenek és szülés után a bibmbói vissza menjenek vagy külünbe ronda csöcsös lesz .
Gratulálok az utolsó szaporítónak!
Kedves kérdező: a tenyésztésből nem lehet megélni. Arra csak költeni lehet.
Szaporítóból van elég. Dunát lehetne rekeszteni velük, csak sajnos nem tudjuk őket beleverni kalapáccsal, mert egyiknek sincs feje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!