Mi lehet a baj? Lejebb kifejtem!?
Ma van 2 napja, hogy elkezdte a kutyám rágni és nyalogatni a jobb hátsó lábát, nem folyamatosan csinálja hanem napi kb 10-15 percen keresztul. Mielott elkezdi ragni a labat, elkezd futni rovid ideig, leul es picit ugrik elotte es akkor ragja meg nyalja, nem tudom fajhat-e neki, vegig nyomkodtam a labat, meg is neztem van-e rajta valami, de semmit nem talaltam. Az allatorvosnak irtam tegnap meg kuldtem neki videot, de annyit irt hogy nem hiszi hogy baja van, ha tovabb csinalja vigyem be hozzajuk. Varok hetfoig akkor elmegyek kerek idopontot, mert hetvegente zarva vannak. Napkozben semmi baja nem volt, rendesen tud menni, nem huzza a labat, de valami megse oke, ha ezt csinalja. Kb 5 perce hagyta abba a ragast meg nyalogatast, most csak fekszik.
Nagyon picike, 1 eves. Nem bolhás, és csak a jobb hátsó lábát piszkálja.
Lehet hogy valami apró kavics vagy valami ilyesmi a talppárnái (így hívják? :D ) között. AZ megmagyarázná, hogy csak néha csinálja, hiszen ha fordul a kavics vagy más testhelyzetben van lehet hogy már egyből nem irritálja.
Azért ha nem hagyja abba, tényleg jól teszed, ha megmutatod a dokinak is. :)
Ne izgulj szerintem, ha fájdalma lenne, nem csak néha csinálná, és húzná is a lábát, nem lépne rá annyira.
Adok neki enni.. -.-
Nincs a talppárnái kozott semmi, átnéztem tobbszor is. Az elobb rángatta a lábát(1-2 mp), valoszinuleg erzekeny neki, de remelem nem faj. Nem szeretnem hogy barmi baja legyen, vagy mar van neki csak nem vettem eszre. Arra gondoltam hogy talan amikor fel-le ugral az agyrol lehet megutotte vagy meghuzodott neki, de nem tudom, mert 2 napja ragja, es nem a tappancsanal hanem feljebb, azt hiszem a csánkja vagy minek hivjak, mert azon a kornyeken rag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!