Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Valaki leméri nekem a kiképző...

Valaki leméri nekem a kiképző pórázát?

Figyelt kérdés

Az érdekelne ,hogy az elejétől hány cm-nél vannak karikák??

Köszönöm!

2014. nov. 21. 11:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
És más póráza rajtad hogy segít? Nincs szabvány, minden gyártó oda varrja a karikáit, ahova akarja.
2014. nov. 21. 11:13
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
Olyan nincsen-kiképző póráz! Van 80 cm, 1,50 és 10 m nyomvezetéshez. Magad választasz pórázt! Karikák nincsenek a pórázon, csak a karabiner! Összetéveszted a nyakörvvel, ami lehet karikás-abból fojtót csinálok, és lehet 1-2 soros lánc is! Remélem érthető voltam
2014. nov. 21. 11:14
 3/12 anonim ***** válasza:
0%

Nem nyakörvre gondolsz?

Attól függ, mekkora kutyára kéne.

2014. nov. 21. 11:45
 4/12 anonim ***** válasza:

2es: ha hallgattál volna még tán bölcs is maradhattál volna...de így, eléggé megcsappant rá az esélyed...

Ő a kiképzőpóráz, bemutatom:

[link]

2014. nov. 21. 13:29
 5/12 anonim ***** válasza:
#4 "bölcs" mitől kiképző póráz? +magyaráznád, talán tanulnék-tőled!A pap is holtig tanul az sem vagyok...
2014. nov. 21. 14:19
 6/12 anonim ***** válasza:

Kedves "nincs olyan, hogy kiképző póráz"!

Ne haragudj, de ezen mit kell magyarázni?

Na: A kiképző-póráz egy olyan termék, mely segítségével a gazdi ezt-azt megtanít a kutyájának. Pl: behívás, nyomkövetés.

2014. nov. 21. 14:41
 7/12 anonim ***** válasza:
22%

#6-s- Ne is vitatkozunk, mert mint kiképző porát-nincsen, csak póráz! Nem beszélve akkora badarságot írtál "A kiképző-póráz egy olyan termék, mely segítségével a gazdi ezt-azt megtanít a kutyájának. Pl: behívás, nyomkövetés.

" ezt csak a laikusok eszik meg! bocsi de magam is kutya kiképzéssel foglalkozom...mj: lehet rajta karika van is de nem ettől kiképző póráz, hanem vannak akik nem tudnak 1,5 m pórázzal szépen dolgozni. További szép estét

2014. nov. 21. 16:42
 8/12 anonim ***** válasza:

Még mindig ezzel a megnevezéssel árulják a hasznavehetetlen pórázt.Hogy mitől "kiképző"? Ki tudja. Nehéz, összekapcsolva vastag, a karikák csak súlynak jók.

Egy kezdőnek tiszta "öröm" ilyen pórázzal kínlódni. Aki pedig már régebb óta kutyás, az meg messze elkerüli.

2014. nov. 21. 18:49
 9/12 anonim ***** válasza:

Fhúú, ez a sok konstruktív hozzászólás üt. :D

Gondolom a kérdező szeretne csinálni/csináltatni egy ilyen pórázt, azért kell a méret, mert hasra ütéssel talán még ő sem tudja kitalálni, hogy néz ki egy ilyen póráz. :D

Az enyém az első, nyakörvre csatolandó karabinertől az első karikáig kb. 70 cm, a két karika között kb. 65 centi, a második karikától a végén lévő karabinerig kb. 50 centi.

(A híres kutyakiképzőtől kérdezném, látott-e már olyan kutya-gazda párost, akik 1,5 méteres pórázon nem tudtak szépen dolgozni, de annál hosszabbon igen?

Én még nem, mondjuk én csak egy szegény "laikus" vagyok.)

Azon kívül, hogy anno az agresszióproblémás, nevelés alatt álló kutyámat szívesen vittem sétálni vele, mert egy kicsit nagyobb szabadságot adott neki, ha szaglászni engedtem, és hogy a szocializációs foglalkozásokon, később a sétákon is biztosabban engedhettük el teljes méretére nyitva, tudván, hogy ha ösztönbe kerül a kutya, végső esetben még a pórázra is rá lehet lépni, és hogy ma, amikor ezekre a funkcióira már nincsen szükség, még mindig nagyon szeretem használni, összecsatolva pórázfegyelemben elvinni vele a kutyát a város határáig, aztán a hátsó karabinert egy mozdulattal az övemre csatolva elkezdeni vele a canicrosst, tééényleg, semmi haszna.

Akinek van egy kis esze, nem használja ezt a sátáni, agymosott fogyasztók számára készített kamueszközt! Amit ráadásul iszonyatos nehéz használni is... (A hozzám hasonló laikusoknak nyilván az abnormális agyi mutációik miatt sikerül mégis.) Inkább elmegy az utolsó hozzászólókhoz, akik bizonyára csettintésre tökéletes kutyát varázsolnak a neveletlen/mentett/problémás ebből!

És kitör a világbéke! Peace! :D

2014. nov. 21. 19:08
 10/12 anonim ***** válasza:

ma 19:08

Ez tetszik :)))))))))))))

"ösztönbe kerül a kutya"

2014. nov. 21. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!