16 év barátság után elvesztettem a kutyamat. Szörnyű érzés. Hogy legyek túl rajta?
Szia elsőnek is részvétem.
A legjobb mód szerintem erre egy új kedvenc befogadása,azért mert ahogy írtad hogy reflex szerűen nyúltál a kajához hogy ez ne szünyön meg és ne legyen fura érzés a legjobb ha egy újabb kutyát veszel vagy befogatsz 😊
18 évesen kellett elaltatni a kutyámat, 3 hónap múlva lett volna 19 éves. Szintén vesebetegség + öregkori epilepszia. Úgyhogy teljesen átérzem a fájdalmadat, szörnyű időszak ez, aki nem élt még át ilyet az nem is értheti. Én másnap orvoshoz mentem és útközben mindenhol kutyákat láttam, rájuk se bírtam nézni. A dokinál is elsírtam magam, szegény meg azt hitte a vizsgálattól félek ennyire :)
Én 3 nap múlva testvéremmel elmentem a helyi sintértelepre és elhoztam egy kutyát. Egyáltalán nem olyat, mint amilyet kerestünk. Olyan kis semmire nem hasonlító keverék, ráadásul fekete, nem egy dekoratív kutya. Nekem rengeteget segített átlendülni ezen a nehéz időszakon és az egész családnak is. Én öregebb kutyát szerettem volna, mert imádom a nyugis öreg csontokat, de ő pont kamasz korú volt, úgyhogy kitoltam magammal és ő is velem, mert egy kis rosszcsont energiabomba volt, ill. még most is az :)
Szóval szerintem, ha te is szívesen vállalsz egy következőt, akkor egy új kutya segíteni fog. Csak arra figyelj, hogy ne keseregj folyton, ha már ott van.
ÉS NE DOBD KI A CUCCAIT!!! Ezek emlékek. Tedd el.
Én az öreg kutyám gyógyszereit elajándékoztam egy szintén öreg kutyákat mentő szervezetnek, néhány felszerelést pedig (alvó tepsi, belevaló párna, plédek) egy nagy adag kaja kíséretében a Paksi menhelynek adtam. A kis hámját, pórázát, tálkáit megtartottam.
Részvétem, nekem is labradorom van és el sem tudnám képzelni nélküle az életem. Tudom milyen érzés ha beteg lesz az enyémnek méhgyulladása volt, de szerencsére meggyógyult.
Amikor az én első kutyusom meghalt 1hónap után vettem egy másikat, mert akkor éreztem magam készen és tényleg sokat segített, segít mai napig.
Én mindent kidobtam, még kutyaólból is újat csináltunk. A nyakörve és a bilétája az ami mai napig megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!