Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik így?
Hát meg próbálok neked segíteni remélem tudok. :)
Szóval lehet róla szó hogy tényleg meg viselte ez a szakítás. :/
Az is lehet még várni szeretne hogy renedeződjenek a dolog talán ő sem tudja hogy mit akar! Próbáld meg mutatni azt neki hogy merjen lepni és találkozni. Vele máshogy bánj mint a többiekkel figyelj oda rá és segíts neki túl jutni!
Remélem nem írtam butaságot. :)
Úgy látszik nagyon félős. De hátha meg nyílik és találkozni akar majd veled. Csak tarts ki még beszélgess vele egyre komolyabb dologról legyél kíváncsi rá de csak szép lassan. Meg persze ha te is úgy érzed hogy meg éri várni akkor hajrá! :) Legalább ő is majd azt gondolja hogy ez a lány vár rám és rendes türelmes velem és már mer jobban nyitni feléd.
Meg tudatom hogy hány évesek vagytok?
Hát ő 18, én meg öt évvel idősebb..Erre is gondoltam már, hogy a korkülönbség miatt van az egész..:(
hogy zavarja, hogy én idősebb vagyok..:( Hogy ő még tanul, én meg dolgozom már..bár ettől még szerintem találkozhatnánk..Én már annak is örülnék, ha csak beszélgetnénk személyesen..:/
Hát igen ez talán zavarhatja. Mert ugye 18 éves és kicsit másképp gondolkozik talán nem érett ehez a dologhoz de az is lehet hogy igen. Mert kezelni tudná ezt az egészet ha volna hozzá elég esze. Mert gondolkodhat azon is hogy bele menjen ebbe az egészbe vagy ne. Mert úgy is felfoghatná ezt hogy nem zavarja a kor különbség és találkozik veled. Szerintem ezzel nem veszíthet semmit nem kell egyből azonnal egy kapcsolatra gondolnia. Szóval ha 18 évesen elég érett ehez a dologhoz és szeretne veled találkozni akkor előbb utóbb fogtok is.
De hát majd el döntöd hogy mi legyen vársz rá vagy sem . :)
Az már egy jó pont ha érett a korához! :)
Várj addig míg nem lép olyat hogy találkozásba benne lenne ha sokáig húzza még akkor már nem hiszem hogy meg érné!
De azért sok siker!!!!! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!