Dobermann vagy Rottweiler való nekem? (Tovább lent! )
Sziasztok!
Ebből a két kutyafajtából szeretnék mindenképpen választani, nem az első kutyám lenne, születésem óta volt kutyánk, már nem vagyok gyerek. Szóval azért kérdezem, hogy melyik illik jobban hozzám, mert ezek lennének meg neki.
Lakásban tartanám, kimennék vele legalább 1-2 órát játszani/sétáltatni, szeretném Őrző-Védő ként betaníttatni(Kutya suli), szeretném ha mindent a gazdájáért típus lenne. Igazából a lényeg azon van, hogy lakásban tartanám a kutyát.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Nekem lassan hat honapos lesz a lakásdobim, igaz keson, 4,5 honaposan került hozzám.
Az biztos, hogy kell hozzá elhivatottsag. Ovizok vele, napi 3-5 orat van vele foglalkozva legalabb, es szuper kutyus, de gyorsan kell fejlodnom hozza, pedig nem elso kutya.
Allati okos, nagyon kell figyelni mit engedsz, mit mutatsz meg neki, és eros mint a bivaly, ugyhogy porazfegyelem minnel gyorsabban.
Ezen felul erdemes megbaratkozni a kek-zold foltok allandosulasaval, mert minden resze betonkemeny :)
a 7 vook :)
:) :) te tényleg nem érted :)
mellesleg : rotink van ( 52 kg ) és lakásban :)
szóval értek hozzá,benne élünk :) te pedig még csak nem is érted :)
vágj bele !! csak ,hogy megértsd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!