Eszi a kutyám a házát, mit tanácsoltok, hogyan szoktassam le?
Szerintem ne foglalkozz azzal, hogy rágja. Tudsz ellene tenni? Ott tudsz mellette lenni a nap 24 órájában? Nem. Mert csak akkor tudnád leszoktatni róla. De felajánlhatsz neki érdekesebb rágókát.
Amúgy plédet ne rakj alá, mert benedvesedik, és megfázik a kutya. Télen még meg is fagy a pléd csonttá. Rakj alá szalmát vagy diólevelet. Én diólevelet használok évek óta, nagymamámnak van egy kb 50 éves fája :). Nem bpmlik szét, jó illatú a kutya is tőle, távol tartja a bogarat, nem rágja szét a kutya. Ideális.
Nem mérgező. Azon a talajon, ahol diófalevél van, más növény nem kel ki, mert akadályozza a növények nö9vekledését az egyik anyag, ami benne van. Ezért is nem bomlik le. Semmi baja nem lesz tőle. én zsákokba gyűjtöm, igaz, szárazon. Nedvesen semmit nem tudsz belőle összeszedni, ki kell szárítani valahol. Utána mehet táposzsákba, és akkor öntöm alá, amikor az előző zsáknyi már fogy.
Én megtömöm teljesen a házát, és ő fúr bele alvólyukat. Imádja :) Amúgy egy mudi kan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!