Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Eszi a kutyám a házát, mit...

Eszi a kutyám a házát, mit tanácsoltok, hogyan szoktassam le?

Figyelt kérdés
2014. nov. 16. 11:56
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Adni kell neki valami rágni valót.
2014. nov. 16. 12:01
 2/17 anonim ***** válasza:
Unatkozik, azért rágja/eszi. Foglalkozz vele többet!
2014. nov. 16. 12:18
 3/17 anonim válasza:

Helló!

Szerintem nem eszi, hanem csak egyszeruen rágja (ez a kutyáknál gyakori, vagy legalább is csak szetintem)...

Talán ha ráspriccelsz egy kevés citromlevet, az talán segíthet.

2014. nov. 16. 12:19
 4/17 anonim ***** válasza:

Egyszerű.

Veszel vagy csinálsz neki valami rághatót (kötéljáték, préselt bőrcsont, stb.) és keményen rászólsz, mikor rajtakapod, hogy rágja a házát. Bizony, bizony, ki kell lesned és megvárni, amíg csinálja és akkor rászólni, grabancon fogni. Utána oldd ki a szidást egy kis játékkal.

Lehet, hogy többször is rá kell szólnod, de mindig a cselekvés KÖZBEN szidd le, ne utána.

2014. nov. 16. 12:40
 5/17 anonim ***** válasza:

2-es vagyok.

Tök mindegy, hogy eszi, vagy rágja... a lényeg ugyanaz: unatkozik. Azzal, hogy ezt-azt rákensz, még nem oldod meg a problémát, csak a tünetet kezeled, pont, mint az emberek, mikor beveszik a fájdalomcsillapítót. Attól az még fáj, csak nem érzed....

2014. nov. 16. 12:41
 6/17 A kérdező kommentje:
Értem. De most már tényleg nem tudom, mit csináljak. Egyik helyen azt írják, még kicsi, kutyaiskolába sem kellene járnia, aludjon minél többet. Másik helyen, hogy fárasszam le. Egyik helyen, hogy maximum 1 km-t sétáljon egyszerre, mások szerint 2-3 órát. Közben ügyeljek az ízületeire, nehogy terhelje, szóval már tényleg nem tudom, mikor teszek jót(:
2014. nov. 16. 13:51
 7/17 anonim ***** válasza:
Mennyi idos? Nagyon nem mindegy, mekkora kutyarol beszelunk. Egy bizonyos kkr alatt termeszetes, hogy rag.
2014. nov. 16. 14:53
 8/17 A kérdező kommentje:
5,5 hónapos, német juhász.
2014. nov. 16. 14:55
 9/17 anonim ***** válasza:
Iranyelvkent lehet mondani, hogy mozgasd rendszeresen, amig latod, hogy jol esik neki, de ne legyen hulla faradt, mire vegeztek. Inkabb naponta tobbszor, keveset. Tanitanj az elso naptol lehet es kell is, jatekosan, tobbszor keveset.
2014. nov. 16. 14:55
 10/17 anonim ***** válasza:
5,5 honapos kutyat mar lehet vinni oviba.
2014. nov. 16. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!