Szerintetek ez játék, vagy dominancia harc?
Figyelt kérdés
Jó kis vita kerekedett két ismerősöm között belőle facebookon, mert az egyik (akinek németjuhásza van mióta az eszét tudja) állította hogy ez játék, a másik pedig (akinek van egy vizslája akit nem volt képes sosem megnevelni, de kioktatni ki tud mindenkit a témában) erősködött, hogy ez bizony nem játék, és a két kutya harcol a domináns helyért.
Én mint tapasztalt kaukázusis, előbbi illető pártját fogom, mert láttam hogy hogyan játszott az én kutyám az 1 éves kis hebrencs németjuhásszal. Pont úgy ahogy a videóban. Szerintem semmi dominancia ügy nincs itt :D
Szerintetek?
2014. nov. 15. 10:22
3/7 sippara válasza:
Ez nagyon cuki játék, ennél még az enyémek is durvábban játszanak :) ha dominanciáról szólna, a dobi nem dobálná földre magát fél percenként :) valami rohadt aranyosak :D
5/7 A kérdező kommentje:
MOstmár nekem sem, mindjárt megpróbálkozok máshogy a linkeléssel
2014. nov. 15. 19:05
7/7 anonim válasza:
Köszi. Ez játék. Két kutya nem így verekszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!