Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyák hány százaléka lehet...

A kutyák hány százaléka lehet erősebb a kutyámnál?

Figyelt kérdés
Nem viadaloztatni akarom, csak elvi kérdés. Van egy hatalmas németjuhászom marmagassága 70-75 cm, súlya 45-50 kg között van így télen és nagyon nagy a feje. Elég domináns. Minden hanyadik kutya tudná legyőzni egy dominancia harcban?

2014. nov. 14. 19:27
1 2 3
 1/21 KGabi0000 ***** válasza:
0%
Valószinüleg a harci kutyák,akiknek nagyrészt benne van a vérükben a dominancia.Persze attól még nem muszáj agresszivnak lenniük,de dominánsabbak mondjuk egy bichonnál.
2014. nov. 14. 19:33
 2/21 anonim ***** válasza:
Pl. az enyém. Te tényleg unatkozhatsz. :)
2014. nov. 14. 19:40
 3/21 anonim ***** válasza:
A méret nem számít míg vannak nála dominánsabb kutyák is. Az enyém pl egyáltalán nem domináns, kutyasuliban is a padlócirkálók közé kerültünk. Ha csak a méretét nézem akkor bármelyik kutyát könnyű szerrel győzné le harcban, de mivel megalázkodó fajta ezért kb az összes kis 4 kg-s vacaknak behódolt.
2014. nov. 14. 19:49
 4/21 A kérdező kommentje:
Szerintem az enyém nagyon domináns.
2014. nov. 14. 19:58
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Sokan nem hiszik, de az agarak pl. egy szempillantás alatt végezni tudnak náluk nagyobb kutyákkal is. Pont azért, mert nagyon gyorsak és a nagytestű kutyák többsége mire "észbekap", már vége, vagy komoly sérülésekkel kerülnek ki a dologból... Szóval maga a kérdés eléggé értelmetlen, attól, hogy nagytestű a kutyád és domináns, még nem biztos, hogy sok esélye lenne más kutyákkal szemben (pl. egy tökös kaukázusi, roti, agár, stb.... )
2014. nov. 14. 20:18
 6/21 KGabi0000 ***** válasza:
0%
Én miért lettem lepontozva?
2014. nov. 14. 20:18
 7/21 anonim ***** válasza:
0%

Ti hol látjátok ezeket a pontokat?

Én soha nem látom, hogy mikor és mennyi pontot kapok, vagy le vagyok pontozva vagy fel vagy sem.

Pl. eltelik 3 hét és annyit látok, hogy nem 70%-ban, hanem csak 69%-ban, hasznos válaszokat adok vagy fordítva.

Nekem nincsenek pontozási lehetőségek.

2014. nov. 14. 20:33
 8/21 anonim ***** válasza:
A németjuhász nem tartozik a kifejezetten erős fajták közé. Szerintem a középmezőnyben van.
2014. nov. 14. 21:15
 9/21 A kérdező kommentje:
Amúgy a ti kutyátok mennyire engedelmes? Az enyém kb. olyan, hogy ha elküldöd a helyére, elindul, visszanéz, hogy még figyeled-e és ha nem akkor elmegy.
2014. nov. 14. 22:22
 10/21 KGabi0000 ***** válasza:
Igen,ezt az enyém is csinálja,de szerintem ez nem engedelmesség,csak azt nézi hátha mégis visszahivod és jászol ég vele egy kicsit.Amúgy a NJ okosak,a barátinknak az van,az is nagyon szófogadó,de foglalkoznak is vele.
2014. nov. 14. 22:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!