Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ki hogyan oldja meg az etetést?

Ki hogyan oldja meg az etetést?

Figyelt kérdés
Az érdekelne, ahol több kutya van, ott ki hogyan etet!? Úgy értem egyszerre esznek, vagy egymás után, egymás mellett, vagy külön helyiségben, stb. Ha külön, miért?
2014. nov. 15. 09:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Aki külön eteti annak általában az az oka, hogy a kutyák acsarognak egymásra. De az, hogy külön vannak etetve egyáltalán nem megoldás.

Én általában úgy szoktam, hogy leteszem a két tányért (2 kutyám van) lefektetem elé a kutyát, megvárom míg nem fészkelődnek, és "oké"-ra ehetnek.

2014. nov. 15. 11:13
 2/5 sippara ***** válasza:
100%
Két kutya van, és nekik teljesen mindegy, hogy hogy etetek. Most épp külön szobában esznek, mert az egyik tud kulturáltan étkezni, a másik meg szétfröcsköli a zöldségpürét maga körül, utóbbi csempén vacsorázik :D de ha közvetlenül egymás mellé teszem a két tálat, és úgy etetek, abból sincs baj, mindenki tudja, melyik az övé, és azt is, hogy ha a másikra rárabol, "agyonverem" ;)
2014. nov. 15. 13:19
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Egymás mellett esznek, 30-40 cm távolságra. Kirakom mindnek a kaját, addig várnak, aztán rangsor szerint kezdhetnek enni egymás után. Néha direkt megfordítom a sorrendet, hogy lássam értik-e a parancsot.
2014. nov. 15. 15:40
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Kirakom a tálakat egymástól másfél kutyányi távolságra (nincsenek egymás arcában, mindenkinek van helye tálat tologatni, meg amit akar), megvárom, amíg mindenki rám figyel, és "egyél"-re ehetnek. A sajátjaimat ott merem hagyni, mert már a pit sem eszi el az öreg elől a kaját, részben azért, mert különben megnyúzom, részben meg tiszteletből, csak az ideiglenesemre kell figyelni, mert az még egy kicsit lökött :) De nem etetek külön. Új kutyánál az első pár alkalommal lehet, hogy flakonnal eszünk, de utána béke van.
2014. nov. 15. 17:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Tálból egymás mellett esznek. A húsokat meg kézből adom nekik és az egyik beviszi a kis házába, a másik meg a lábtörlőre teszi és ott eszi meg.
2014. nov. 16. 05:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!