Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyám depresszióban szenved...

A kutyám depresszióban szenvedhet?

Figyelt kérdés
Iskolás vagyok, és nem sokat vagyok otthon csak inkább este.És észre vettem hogy a kutyámnak "szeretet" hiánya van. Nem sokat simogatom, persze ha jót csinál valamit akkor azért... megdicsérem "simivel". És mostanába inkább vissza húzódó. Akkor depresszíós? :'(
2010. jan. 28. 15:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
48%

próbálj vele többet foglalkozni .. énis csak esténként megyek ki hozzá de akkor 2-3 órákra : D

vidd el sétálni, játsz vele . : D

2010. jan. 28. 16:13
 12/18 anonim ***** válasza:
72%

Ismerek egy kutyakiképzőt aki egyszer úgy válalta el áron alúl egy kutya tanítását, hogy megigértette a gazdájával, minimumm napi 10 percet fog foglalkozni a kutyájával. A kutya élete végéig.

Ezt akár etetés előtt is megteheted vele. Hiszen úgy is mindennap kell etetni.

Aztán tanúlj a kutyádtól és olvass kutyás könyveket! Csupán arra figyelj, kerűld el a semmit mondó könyveket. (Könyvtár. A könyvtár közi kölcsönzésről se feledkez meg, ha nincsen megfelelő könyv a polcon.)

Ja, meg ott van az internet is. Példáúl, kezdetnek már utána is nézhetnél a klikkernek. Akár itt: [link]

Ezt is nézd meg kérlek! [link] A tagság kb 6000ft egy évre. Cserébe profi kutyakiképzéseken vehetsz részt, ahol nagyon nagyon sokat tudnak segíteni. /Összehasonlításkép: A leges legolcsóbb kutyaiskola amit ismerek, azt hiszem több mint15 ezer forintba kerűl egy hónapra.)

2010. jan. 28. 16:43
 13/18 A kérdező kommentje:
hmm.. Köszönöm szépen nagyon!
2010. jan. 28. 16:54
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
A gyereked is dajka fogja felnevelni? Aki kutyát akar az tanuljon meg áldozatot hozni! Én is voltam/ vagyok iskolás és 3 kutyával is képes vagy foglalkozni közben! Olyan nincs hogy nem tudsz... Minek van az kutya? HGogy sétáltassa a kutyasétáltató? Dísznek? Add oda valakinek aki foglalkozik vele.
2010. jan. 28. 17:59
 15/18 anonim ***** válasza:
és milyen fajta a kutyi?:D
2010. jan. 28. 18:24
 16/18 A kérdező kommentje:
Hátt... nem!! :S Amúgy meg bernáthegyi
2010. jan. 29. 13:18
 17/18 anonim ***** válasza:

1. nem a kutyád, ugyanis a kutya társas lény (falkaállat)

2. az 1 magyarázza a visszahúzódást

3. helyesírás, ha suliba jársz, extra, igaz, ez rám is rámfér, tehát meg ne sértődj

4. szabadidődben erősítsd meg a kutyában a számára kedves játékkal sétával az érzést, miszerint élmény veled lenni, még ha ez nem sűrűn lehetséges

5. ha 4 nem, akkor ajándékozd oda annak, aki törődik vele, mert a "simi" maximum annyi számára, mitha besegítenél a szőre ápolásába

Saját kutya esetében is azért ragaszkodik jobban hozzám, mert a neki kedves játékokat velem játszhatta (mivel 50 kg), ugyanakkor a vezetője is én vagyok, ami a szigorban is megnyilvánul (ezzel vigyázni kell, kétélű, de ha nem feleslegesen erőszakos a vezér, tiszteletet eredményez). A többi családtagot is szereti, de ezen benyomások okán van különbség. Vissza pedig egyáltalán nem húzódik, mindig ott igyekszik lenni, ahol vagyok/vagyunk.

2010. márc. 10. 16:04
 18/18 anonim ***** válasza:

Kutyasétáltató? Szégyen. Nem is a kutya szemszögéből, hanem mert ennyire siralmas emberek vannak, akik úgy tartanak kutyát, mint egy tárgyat, a lényegét meg sem értve.

Nincs is kutyád, hanem a sétáltatónak van.

2010. márc. 10. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!