Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nagyon szeretnék egy kutyát...

Dorika123 kérdése:

Nagyon szeretnék egy kutyát de anyukám nem engedi. Mit tegyek h bele menjen?

Figyelt kérdés
2014. nov. 11. 15:36
 1/10 anonim ***** válasza:

Miért nem engedi? Te hány éves vagy? Milyen fajtára gondoltál? Mindent meg tudsz adni neki?

Egy kutya 15 évet is elélhet, vagy akár többet is. Napi 2-3 alkalommal kell sétáltatni, plusz egy fajtatiszta kutya nem olcsó. A szaporított még drágább. Ha menhelyről hozol, az az ideális. Én azt javaslom, menjetek ki először a menhelyere, kutyát sétáltatni. Akkor látja majd anyukád, hogy komolyan gondolod, és pár hónap múlva lehet beleegyezik.

2014. nov. 11. 15:44
 2/10 anonim ***** válasza:
hany eves vagy?
2014. nov. 11. 15:45
 3/10 anonim ***** válasza:
Miért nem engedi? Anyagi okai vannak, vagy nem bízik benned, hogy gondját tudod viselni?
2014. nov. 11. 15:53
 4/10 anonim ***** válasza:
Kertes házban laktok vagy lakótelepen? Ha lakótelepen, akkor igaza van.
2014. nov. 11. 16:01
 5/10 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok és menhelyröl.szeretnénk természetesen
2014. nov. 11. 17:02
 6/10 A kérdező kommentje:
Van màr egy màsik kutyánk aki nagyon magànak valò és csak az anyukàmat szereti és én szeretnék egy sajàt kutyàt. Amúgy kertes hàzban élünk.
2014. nov. 11. 17:11
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Feltételezem anyukád azért nem engedi, mert már van egy kutyátok, akivel így sem foglalkozol. Családban nincs olyan, hogy "én kutyám, te kutyád, ő kutyája". Ha új kutyát vennétek az sem csak és kizárólag a tiéd lenne, mert feltételezem nincs munkád és önálló jövedelmed, tehát anyukád venné meg és fizetné a tartását, az állatorvost, stb, tehát ugyan annyira lenne a "tiéd" az új kutya, mint a mostani.

A meglévő kutyával egyébként mennyit foglalkozol? Te eteted? Te szeded a kutyapiszkot össze a kertben? Te viszed sétáltatni? Van tekintélyed a szemében, elfogad mint vezető? Mert a kutya nyilván azt fogja "szeretni", ahogy te írtad, aki törődik vele. És ez nem annyiban merül ki, hogy 5 percig dobálod neki a labdát és csá.

2014. nov. 11. 17:32
 8/10 N.Hanna11 válasza:
Szia nálunk majd nem ez van. Egyébként ha foglalkozol a másik kutyával de sokat akkor talán az anyukád is megengedi a másik kutyát.
2015. júl. 6. 13:31
 9/10 anonim ***** válasza:

Próbálj meg egy kicsit érett lenni könyörgöm! Fogadd el!

Mi kertes házban élünk,sok időnk van tudnék foglalkozni vele. Ráadásul egy SOKKAL KEZELHETŐBB KUTYÁT KÉRTEM! MOST FIGYELD: 5 ÉV UTÁN 11 ÉVESEN BELETÖRŐDTEM! HÖRCSÖGT TARTOK ÉS BOLDOG VAGYOK!

13/L

2016. aug. 23. 08:44
 10/10 anonim ***** válasza:
Bocs máshova ment volna : P de neked is ezt tudom javasolni
2016. aug. 23. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!