Nagyon szeretnék egy kutyát de anyukám nem engedi. Mit tegyek h bele menjen?
Miért nem engedi? Te hány éves vagy? Milyen fajtára gondoltál? Mindent meg tudsz adni neki?
Egy kutya 15 évet is elélhet, vagy akár többet is. Napi 2-3 alkalommal kell sétáltatni, plusz egy fajtatiszta kutya nem olcsó. A szaporított még drágább. Ha menhelyről hozol, az az ideális. Én azt javaslom, menjetek ki először a menhelyere, kutyát sétáltatni. Akkor látja majd anyukád, hogy komolyan gondolod, és pár hónap múlva lehet beleegyezik.
Feltételezem anyukád azért nem engedi, mert már van egy kutyátok, akivel így sem foglalkozol. Családban nincs olyan, hogy "én kutyám, te kutyád, ő kutyája". Ha új kutyát vennétek az sem csak és kizárólag a tiéd lenne, mert feltételezem nincs munkád és önálló jövedelmed, tehát anyukád venné meg és fizetné a tartását, az állatorvost, stb, tehát ugyan annyira lenne a "tiéd" az új kutya, mint a mostani.
A meglévő kutyával egyébként mennyit foglalkozol? Te eteted? Te szeded a kutyapiszkot össze a kertben? Te viszed sétáltatni? Van tekintélyed a szemében, elfogad mint vezető? Mert a kutya nyilván azt fogja "szeretni", ahogy te írtad, aki törődik vele. És ez nem annyiban merül ki, hogy 5 percig dobálod neki a labdát és csá.
Próbálj meg egy kicsit érett lenni könyörgöm! Fogadd el!
Mi kertes házban élünk,sok időnk van tudnék foglalkozni vele. Ráadásul egy SOKKAL KEZELHETŐBB KUTYÁT KÉRTEM! MOST FIGYELD: 5 ÉV UTÁN 11 ÉVESEN BELETÖRŐDTEM! HÖRCSÖGT TARTOK ÉS BOLDOG VAGYOK!
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!