Kutyát szeretnék de anyukám nem engedi mit tegyek?
Bezzeg amikor a nővérem ennyi idős volt kapott tengerimalacot.Én gondoznám a kutyát ez egész biztos de nem értem miért nem engedi.
(Észosztók kíméljenek).
Egy kutya nagy felelősség, nem olyan, mint egy tengerimalac és ezt anyukád nagyon jól tudja. Nem egy játék, amit ha megunsz eldobsz. Még valószínű kicsi vagy ehhez, anyukádra hallgass.
Esetleg megmutathatnád mennyire felelősségteljes vagy és segítőkész, segíts a háztartásban, menj el egy állatmenhelyre segítőnek. Ezek mind pozitív hatással lesznek rád és anyukád nézetére veled kapcsolatban.
te vagy akkor a lepontozó 12éves az előző kérdésből.
A tengeri malac és a kutya között azért van némi különbség. Sétáltatni eteni kell. Állatorvosi ktge jóval több... a felszerelésekről iskoláról ne is beszéljünk.
Amúgy ha még 10szer felteszed a kérdést akkor is ilyen válaszokat fogsz kapni.
Szoktam segíteni a háztartásban.
De azért Köszi!
Diesel23
Bocs ezt a kérdést nem direkt tettem fel mert úgy volt hogy az előzőt nem teszi ki szóval bocs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!