Milyen kutyát ajánlanátok az alábbi feltételekkel? : 1) lakásban lakom,2) napi kétszer le tudom vinni egy-másfél órára, anyukám pedig délután-délben 1 órára,
vizsla,foxi Panelban nem tartható!
Nincs neki elegendő hely!
Vannak olyan kutyusok amik kicsik de mozgékonyak.
Azok a kutyák akik jól éreznék magukat bent,persze sétákkal:
Boston terrier
Brüsszeli griffon
Angol bulldog
Chihuahua
Tacskók
Francia bulldog
Törpe snaucer
pincsi
Shi-tzu
Westie
Yorki
Kínai meztelen kutya
Whipet
Légyszíves nézd meg a fajtákat mielőtt ilyet írsz!
Whipet futós kutya!(de nyugodt is) :) És kisméretű!
A vizsláknak tényleg nagyon nagy a mozgásigényük, de a kanapéigényük sem kisebb :)
Nekem nem tűnt fel, hogy nagyon egygazdásak lennének, pedig elég régóta forognak nálam az ideiglenesen befogadott vizslák. Szerintem egy ilyen életmód tökéletes egy vizslának, és nyilván nem véletlen, hogy a vizslamentés sem ad örökbe vizslát kerti tartásra. A magyar vizsla igazi emberimádó, a németvizsla tényleg kicsit egyemberesebb, de azért ők sem kifejezetten egygazdásak.
Ha ők tetszenek, én azt ajánlom, hogy vállalj be egy ideiglenest a vizslamentéstől, próbáld ki milyen az élet a vizslával, és ideiglenes befogadóként neked elsőbbséged van, ha meg szeretnéd tartani, ha pedig úgy érzed, hogy túl pörgős neked, akkor lesz új gazdija, és mégis te mentetted meg az életét :)
Nagy kutyát lakásban nem lehet tartani!
És a vizsla és egyébb kutyák kertben érzik jól magukat!
A szabadban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!